Jag och Djur är ingen bra kombo…

En igelkott som brukar besöka mig. Han förstår tyvärr inte att jag inte kan det här med djur…

Jag är ingen sann djurvän, det ska ni veta. Inte så att jag någonsin skulle skada ett djur och visst tycker jag de är ursöta och sådär, men jag är verkligen inte en person som lägger min själ i djurens liv.

Det är rätt bra.

För djurens skull.

Det finns liksom en anledning till att jag ständigt hindrar mina barn från att skaffa katter, hundar och kaniner…

Igår lekte jag djurräddare med Häxan. Hon och barnen skrattade ihjäl sig åt mig och min föreställning om att fågelvingar kan växa ut igen. Som klorna på kräftor typ… Jag tyckte det var väldigt logiskt. Det tyckte INTE dom!! Ã… andra sidan trodde häxan att en skoborste var en igelkott, så jag vet inte jag…

Läs gärna Häxans inlägg om mina okunskaper om djurens värld och skratta gärna också åt mig. Den bjuder jag på!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Jag och Djur är ingen bra kombo…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.