Veckans Radiokåseri: Mabou ´s filminspelningar

I dag sändes mitt andra radiokåseri efter sommaren. Jag var inte så nöjd med det här när jag spelade in det, men nu när jag lyssnade så tyckte jag nog inte det blev så tokigt ändå…!

Det handlar alltså om Mabou som under sommaren varit sommarpoolare för SVT ´s produktion Sommarlovsmorgon. Kåseriet kan du lyssna på HÄR! (Dra fram tidvisaren till 12.26)

Här är några av de filmer som inte användes under sommarlovsmorgon!

Tidigare kåserier kan du lyssna på HÄR!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Veckans Radiokåseri: Mabou ´s filminspelningar

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.