Stöd Sverigedemokraterna.de

Jag är så fräck att jag kopierar in Stefans inlägg rakt av:

Stöd oss i kampen mot Sverigedemokraterna. Nu ska de inte längre vara förstaträff på Google när man söker på ”sverigedemokraterna”. Förstaträff ska istället vara:http://www.sverigedemokraterna.de.

Hjälp oss att sprida ordet! Har du en sajt med hög pagerank? Ännu hellre, skriver du redan om demokrati och politik? Länka till oss och tipsa dina vänner om att göra detsamma.

Knapp för www.sverigedemokraterna.de

Visa vad du tycker genom att lägga upp här knappen på blogg eller webbplats och länka till den här sajten. Genom att använda koden här kan vi dessutom se till att få in den här bilden i bildsöket för sverigedemokraterna.

”sverigedemokraterna"

Läs gärna Stefans eget inlägg och klicka gärna på denna länk: http://www.sverigedemokraterna.de

Samtidigt passar jag på att puffa för att sajten Sverigedemokraterna.de söker skribenter. Läs längst ner på DENNA sida! Om du är osäker på vad du ska rösta på, men vet att du INTE vill ha in Sverigedemokraterna, så finns det förstås sätt att påverka det också i vår demokrati! HÄR får du tips om hur!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

12 svar på ”Stöd Sverigedemokraterna.de

 1. Pingback: Twitter Trackbacks for Stöd Sverigedemokraterna.de [tonarsmorsa.se] on Topsy.com

 2. *Blir så trött på alla dessa ”sd-hatare”*
  Här har du iallafall en som tänker rösta på Sverigedemokraterna den 19:e september 🙂

 3. Hörredu din djävla niggerälskare; om du nu så gärna vill ha massa niggers som springer runt och stjäl grejer och våldtar spädbarn så dra då till Afrika i en bananlåda! Korkad är du också som tror på alla judiska lögner. Öppna upp ögonen nån gång förhelvete!

  Nej, jag röstar inte heller SD den delen, de är alldeles för milda för mig. Blir bara så förbannad när folk kallar de rasister när det finns RIKTIGA rasister som mig själv.

  Hell seger för den vita mannen!

 4. Som dom flesta som skriker och gapar om att Sverige är bara för svenskar, så verkar Oliver ha missat en hel del av svenskalektionerna i skolan!

 5. Bitten: Härligt! Sociala medier rockar! 🙂

  Hanna: Själv blir jag trött på alla som säger att de SD är så missförstådda för att vara rasistiska, när de bara kritiserar invandrarpolitiken och så visar det sig ändå i slutänden att så många har rasistiska åsikter i alla fall och att det är det som driver dem till att rösta på SD…!

  Nettan: Toppen! Alla kanaler är bra när man har ett budskap man vill föra ut! 🙂

  Oliver: Ja, det finns sådana som du också som egentligen inte har något att tillföra debatten eller något vettigt att säga, mer än fula ord och att försöka kränka och göra ner andra människor. Känner du dig lite bättre då, eller? Tack och lov är ni inte särskilt många och tack och lov inser de flesta människor att det är sådana som du, som sprider hat och lögner som gör mer skada för vårt land och för vår jord, än de du hatar…

  Jag beklagar sorgen!

  Seger till mänskligheten!!

  Lairama: Det är inte alls nödvändigt, det nödvändiga tror jag är att många engagerar sig! Många bäckar små, du vet…! 🙂

  Bitten: Precis! Det känns lite som en röd tråd det där med främlingsfientlighet och brister i det Svenska språket: http://fatou.se/2010/08/sverige-debatt-pa-youtube/

  😉

 6. Alltså jag är så jävla ledsen så det finns inte över att SEX PROCENT stödjer SD. Med tanke på deras senaste reklamfilm är det bara ännu mer sorgligt- och oförståeligt. Det är horribelt att folk inte lärt sig nåt efter förintelsen, inbördeskriget i Rwanda, Balkan-kriget och diverse andra konflikter/krig där etnisk rensning och/eller raism & nazism förekommit.

  Och jag blir så arg när jag tänker på att mina invandrade kompisar kanske skulle tvingas återvandra till sina födelseländer om SD fick bestämma. Fastän de har jobb eller pluggar och alltså bidrar till vårt samhälle, fastän de bott här nästan hela sina liv och inte VILL bo i något annat land, för att de faktiskt TRIVS här.

  Satte loggan på min hemsida för länge sedan och det känns extra bra i dessa tider.

 7. @Candy.. jag håller helt med dig!! Det är TRAGISKT!! Om det vore så att alla vore tvugna att rösta öppet, i stället för ”dolt” skulle förmodligen deras siffror sjunka rejält, eftersom många smygrasister skulle dra öronen åt sig om dom var tvugna att STÃ… för sin röst på SD!!!

 8. Ang. Olivers kommentar- den är så jävla sjuk att jag börjar undra om han är ett troll? Samtidigt finns det riktigt sjuka, hatiska människor där ute så det skulle inte förvåna mig om den är 100% ärligt menad. Tycker att det då är väldigt sorgligt hur någon kan bära på så mycket hat och uttrycka sig så respektlöst mot en annan människa. Om det är ett troll undrar jag ändock hur man har samvete att skriva på det där sättet, trots att man är oseriös… kommentaren är liksom överflödig, den tillför inget till inlägget förutom dålig stämning.

  @Bitten: Jag kan tänka mig att det finns de som inte skulle våga stå för det. Däremot tror jag inte att alla som röstar på SD är rasistiska, utan bara okunniga. Jag vet invandrare som inte är så duktiga på svenska, som röstat på Sverigedemokraterna för att det låter bra. Liksom demokrater i Sverige- det kan ju inte vara dåligt?

  Förresten, jag är trejde generationens invandrare, jag kan börja packa redan nu med SD:s resonemang. Frågan är bara vilket land jag ska dra till eftersom mitt ursprung är finsk/svensk/ryskt.

 9. Candy: Ja, det är illa, men ger ändå hopp om mänskligheten att deras procentandel är väldigt låg sett till hela Sveriges befolkning i alla fall! 🙂

  Bitten: Ja, det har jag inte tänkt på förut, men visst finns det stor chans att resultaten skulle se helt annorlunda ut i så fall…!!

  Candy: Ja, kommentaren är riktigt illa skriven, på alla sätt!! Det är inte en konkret åsikt utan ett jäkla svammel i hopp om att någon ska ta illa upp…!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Stöd Sverigedemokraterna.de tonarsmorsa.se/2010/09/stod-sverigedemokraternade/ – view page – cached Stöd oss i kampen mot Sverigedemokraterna. Nu ska de inte längre vara förstaträff på Google när man söker på ”sverigedemokraterna”. Förstaträff ska istället vara:http://www.sverigedemokraterna.de. Tweets about this link […]