I kväll smäller det!

Ikväll kommer Swedens Official Dancehall Queen 2011 gå av stapeln på Göta Källare i Stockholm. Det ska bli mycket spännande att se vem som vinner i år.

2010 var det Vendela som vann titeln och 2009 var det min äldsta dotter Binta som vann.

I år verkar både Binta och Vendela känna tvekan för om de ska ställa upp eller ej, då de inte verkar känna sig helt i form i år. Själv hoppas jag de båda och även Mathilde, den tredje medlemmen i Blackout DanceCrew, som kom på en andraplats i fjol, kommer att ställa upp!

Det viktigaste är faktiskt inte att vinna, även om det är väldigt roligt, förstås. Men alla tre tjejerna i Blackout har fått väldigt bra placeringar i många dancehall-tävlingar och att tävla ger en massa erfarenhet och de brukar dessutom ha väldigt roligt på de flesta tävlingar de är med på.

Själv hade jag gärna gått, men det kan tyvärr inte. Även om jag hade planerat det (vilket jag inte hade) så hade det ändå inte funkat nu då jag fortfarande ligger hemma i feber och mår riktigt risigt just nu…

Jag önskar lycka till alla som ska dansa och till den som vinner så hoppas jag det är någon som förtjänar en krona på huvudet och kan representera Sverige på ett rättvist sätt i EM! 🙂

Blackout in action:

Blackout ´s Show på Ung 08 2010

Blackout ´s Show på Uppsala Reggaefestival 2010

Ã…rets intervju med Blackout ´s: Vendela, Mathilde och Binta

Och till Binta om du nu ställer upp säger jag bara: Shake what your Mama gave ya ´!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”I kväll smäller det!

  1. Tog mig tid att lyssna på inervjun. Det är ju rent otroligt hur mycket de har åstadkommit under året. Vilka söta barn du har! (räknar för tillfället in Vendela och Mathilde) Blir lite stolt fast jag inte ens känner dem.

  2. Lilla grisen: Ja, de är jätteduktiga och nu sitter jag här och är så nervös att jag inte vet var jag ska ta vägen… Jo, Vendela och Mathilde är lite av mina extrabarn också! 🙂

  3. Pingback: Uppdatering om Blackout ´s insats i SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] skrev för någon vecka sedan att det var Dancehall Queen-tävling. Det var inte en mindre tävling utan det var självaste SM. Jag hade tyvärr inte möjlighet att […]