Bra inlägg om SD

Någon som skriver bra inlägg om SD just nu, tycker jag är Svava Valkyrie. Vi har nog inte så lika politiska åsikter generellt, men våra åsikter om SD tror jag är väldigt samstämmiga.
Varför jag gillar hennes bloggar om SD särskilt är för att hon inte bara häver ur sig, utan går djupt i diskussioner, söker information och fakta och försöker förklara så vem som helst kan förstå!

Läs gärna Svava ´s blogg HÄR!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Bra inlägg om SD

 1. Jag såg debatten mellan Nalin och JÃ…. Jag tycker hon gjorde en jättebra insats – man såg hur ledsen hon var, och det berörde.

  Sedan gillade jag särskilt poängen om att skiljelinjen inte går mellan kristna och muslimer utan mellan fundamentalister och icke-fundamentalister, oavsett religion.

  Jag som är intresserad av religioner och läst mycket om alla de fem stora (samt lite new age) håller helt med både henne och dig: Islam är en fredlig, varm religion som predikar omtanke och kärlek och inte ett dugg ”sämre” än kristendom i sin respektive grundform.

 2. Svava: Ja, hon var märkbart berörd och det tycker jag var skönt att hon vågade visa. Jag tyckte också om hennes poäng om att all fundamentalism är skadlig, men att ingen av de stora religionerna är det i sig.

  Grundformerna är inte problemet, problemet är fundamentalisterna och deras tolkningar! ”Less is more” är ett uttryck som stämmer bra i mycket, även religion, enligt mig.

  Sedan krävs det ju inte ens en religion för att folk ska bli skadliga eller fundamentalistiska, vilket märkts inte minst i debatterna i våra bloggar den senaste tiden…! 😉

 3. Pingback: Sociala mediers makt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Bra inlägg om SD […]