Shopping

Trots att jag fortfarande är superförkyld så var jag tvungen att släpa mig iväg med Mabou till tandläkaren i dag. Därefter gick vi och shoppade lite vinterkläder till honom, innan kylan slår till.

Det blev en jacka på Kapp Ahl (tyvärr hade de ingen bild på den på hemsidan) och ett par vantar blev det också där.

Vi var också på Lindex och där fann Mabou en hatt han blev stormförtjust i. Det är en hatt med lite Michael Jackson-style, men nitar på. (Ingen bild på den heller)

Sedan fick han två par mjukisbrallor (bilderna är klickbara, för att komma till försäljningsstället):

Lindex Shop Online - Joggingbyxa

Ett par blågröna…

Lindex Shop Online - Joggingbyxa

…och ett par ljusgråa…

Lindex Shop Online - Hoodjacka

Luvtröja fick han också, men inte en grå, utan i den blågröna färgen ovan

Lindex Shop Online - Boxershorts

Några såna här coola kallingar köpte jag får någon vecka sedan också…

Sedan blev det ett par andra vantar på Stadium och ett helt gäng strumpor, vilket behövdes. Trots att jag köper MASSVIS med strumpor till honom varje månad, så lik förbaskat så har han ständig strumpbrist. Jag har fyra barn, min ingen har varit i närheten av att avverka strumpor som Mabou.

Isa fick nöja sig med ett par leggings från H&M, som tyvärr inte heller finns på bild.

Till mig själv blev det en ny mascara, min favorit: Kanebo Sensai 38C, för övrigt den enda mascara jag använder sedan väldigt många år tillbaka. Kul att nu kolla efter den på nätet och hitta den för en tredjedel billigare än jag precis gav för den (NOT!) Nåja, mascaran är ruggigt bra, även om den egentligen är för dyr för min smak. Men vissa saker är trots allt värda att betala lite mer för. Varför jag gillar den så mycket, är dels för att jag tycker den förlänger fransarna något, men framför allt för att man inte blir svart under ögonen av den, ens när det regnar, men däremot så kan man lätt tvätta bort den med ljummet vatten, vilket låter väldigt motsägelsefullt.

Men faktiskt, det funkar. Jag har för mig att den lanserades som en ”sportmascara” för att den inte rinner om man är ute i regn eller blir svettig, men ändå tvättas bort med vanligt vatten. Som sagt, den enda mascara jag använder sedan väldigt många år tillbaka (fast de gjorde om den lite för några år sedan). Ibland tycker jag den är för dyr och går och köper en ny mascara, men det slutar alltid med att det blir ännu dyrare, för då ger jag bort den nya mascaran och går ändå och köper den här i slutänden! 😉 Ni vet, när snålheten bedrar visheten…!

För övrigt har jag lyckats smitta ner Isatou också, men jag hoppas det inte blir lika illa med henne som det är och har varit med mig nu i en vecka…

Nej, nu ska jag lägga mig och fortsätta kurera mig och titta längtansfullt på min nya mascara…! 😀 Eller nåt…

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Shopping

  1. Bitte: Tror den går att köpa på alla parfymerier. Jag köpte den här på Ã… ´hlens. Men tror som sagt den finns på de flesta ställen. Den är verkligen bra i alla fall och du finner den säkert!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.