Tragiskt är bara förnamnet


Vi gillar olika!

Vad jag anser om att SD kommit in i Riksdagen, framgår nog med all önskvärd tydlighet.

Det här klippet hittade jag inne hos Svarten:

Behöver jag säga att jag inte är särskilt imponerad?

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Tragiskt är bara förnamnet

  1. Rösta för trygghet, integrationspolitik och för de äldre ska få det bättre. Rösta bort SD nästa gång så att pengarna som går till de jävla skolkarna verkligen går till folket och till en politik de försöker få oss att tro att de står för. Slutar vi betala för alla dessa vakanta platser med skattepengar så finns det ju pengar till det som är SD:s ”hjärtefrågor” utan att vi behöver få dem till makten. Det kan nog vilket parti som helst av de 7 andra riksdagspartierna fixa. Och jag är säker på att jag kommer tycka om deras lösning bättre än SD:s lösningar som verkar lite väl verklighetsfrämmande. Jag tror inte på enkla lösningar till svåra problem. SD verkar ju tro att problemen i Sverige har med muslimer att göra…

  2. suck! Vad ska de hitta på för alla pengar? Jag ser dock hellre att de sitter i nån lada och dricker sprit för pengarna än satsar dem på reklam och marknadsföring.
    Eller på studieresor till sina syskonpartier Framskrittspartiet och dansk folkeparti för att lära sig mer om hur man lurar oallmänbildade och/ eller outbildade, missnöjda och rädda människor att främlingsfientlighet är vägen som leder till ett bättre, tryggare och rättvisare samhälle.
    (-Fast de behöver iof inte söka den retoriken utomlands, den finns redan i svenska FP sedan länge.)
    thanx 4 sharing this anyway…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.