Vill du bli en Buzzador?

Vill du bli en Buzzador? Det innebär att du lite då och då får ta emot provprodukter av olika slag och sedan ska rapportera in vad du tyckte om produkten.

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så det framgår att det är jag   som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Tonårsmorsa):

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1〈=SE&refstr=Tonårsmorsa

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:

http://www.buzzador.com?refstr=Tonårsmorsa〈=SE

Jag har varit en Buzzador i fyra år nu och har testat allt från naturjuicer till munskölj. Det enda negativa jag har att säga om Buzzador är att produkterna kommer lite för sällan! 🙂

Gratis är gott!

Tillägg: Upptäckte precis att länkarna inte funkat, men de gör det nu! 🙂

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 reaktion på “Vill du bli en Buzzador?

  1. När man får vara med i en kampanj. Hur gör man då? Man får hem sakerna och vad händer sen? Har försökt o läsa mig till det på deras hemsida men det är kanske lättare att förstå någon som gjort det själva.

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.