Det här var inte Mabou ´s helg…

Nog för att Mabou ibland kan vara lite livlig. Men det är inte så ofta han gör sig illa. Men den här helgen har han varit minst sagt klantig!

I fredags var han på disco-kalas. När han kom hem berättade han att han råkat krocka med sin kompis ”Prinsessan”. Han sa att det inte gjorde så ont just då, men nu hade han jätteont. Han kunde inte ens knipa ihop handen, men han kunde i alla fall röra på fingrarna, så jag lindade handen i bandage.

I går på förmiddagen var han på övervåningen när jag hörde ett il-tjut. Han kom nedspringande med blodet forsande ur sitt finger. På något sätt hade han skurit sig på sitt bälte (?)! Vi rengjorde fingret och satt på två plåster. Det blödde igenom båda två. Vi rengjorde igen lite senare och så satte vi på ett nytt plåster. Det var ett ganska rejält hack i fingret…

I natt vaknade jag av ett il-tjut. Han kom inspringande i mitt sovrum och berättade att han varit upp på toa och sedan krockat med väggen (!!) på väg tillbaka till sängen. När han la sig bredvid mig för att sova igen, så strök jag honom över pannan och kände då att han hade världens bula där…

I morse när jag fick se honom i dagsljus ser jag att det inte bara är en bula, utan ett rejält blåmärke på bulan också.

Jag frågade: Men Mabou, hur kunde du gå rakt in i väggen?

Mabou: Men jag sov ju…

Jag: Sov? Men var du inte uppe och kissade?

Mabou: Jo, men sen somnade jag när jag gick tillbaka till sängen och så gick jag rakt in i väggen…

Så nu har han alltså plåster på fingret, ett bandage på ena armen och en stor bula med blåmärke i pannan. Jag som trodde vi skulle ha en lugn och mysig helg tillsammans…

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Det här var inte Mabou ´s helg…

  1. Stackars liten!! Men nu har han väl fyllt sin kvot för ett tag framåt, får man hoppas!! Lyckades Prinsessan ta sig oskadd ur krocken??

  2. Bitten: Ja, jag tycker han har gjort det. Jodå, Prinsessan klarade sig utan en skråma. Hon uppfattade nog inte ens hur det gick förrän efteråt och egentligen gjorde ju inte Mabou det heller, eftersom den tydligen började värka ordentligt först senare…!

    Emma-Lou: Tack! Fast nu har jag ju precis färgat om det! 😉 Men till våren planerar jag göra det blont igen! 😀 Jo tack, allt väl med mig! Kram!

  3. Ã…fan, fast du passade väldigt bra i det blonda håret 🙂

    Hoppas Mabou mår bättre nu. Snacka om att vara trött när man somnar på vägen tillbaka till sängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.