Månadens bästa nyhetstips

Radio Uppland ringde. Det visade sig att de tydligen utser Månadens bästa nyhetstips, och nu hade de gjort just precis detta för förra månaden.

Deras val föll på tipset om att brf Vivalla valde att hänga ut hyresgäster med bostadssociala kontrakt, och nu ville de veta vilket kontonummer de skulle betala ut pengarna till!
Naturligtvis hjälpte vi dem med den uppgiften, samtidigt som vi talade om för dem att de tycks ha osedvanligt bra omdöme när de gör dessa utnämningar.

Månadens vinnare är alltså Yours truly och theWitch!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Andra bloggar om , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Månadens bästa nyhetstips

  1. Kerstin: Tack! Vi hade förstås ingen aning om att Radio Uppland ens hade en sådan utmärkelse, men det var verkligen jätteroligt. Vi har lagt ner väldigt mycket tid, jobb , granskning och energi på detta, det ska inte förnekas, men vi hade verkligen inte väntat oss nåt sånt, så visst är det kul att få lite lön för mödan också, även om det var helt otippat! 🙂 Däremot känns det lite trist att styrelsen fortfarande vägrar uttala sig om vad beslutet från mötet de hade, ang. just dessa uthängningar ledde till…

    Svarteb ´n: 😉

    Bitten: Varmt TACK!! Det var en riktigt trevlig och otippad överraskning! 😀

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.