En riktig packa

Min pappa har precis kommit hem från Ecuador. Han var där med min ena bror och svärdotter, som har ursprung från just Ecuador. Min pappa vet hur frusen jag är av mig. Att jag ofta lindar in mig i filtar och sätter på extra element.

Så han köpte en jättefin poncho till mig, som är gjord av alpacka. Typ som den här, fast min är mycket snyggare. Min går i flera gråa nyanser och är mycket mjukare än den på bilden ser ut att vara. Jag ska se om jag får upp någon bild här framöver, då jag har lite problem just nu att lägga upp nya bilder, så jag kan bara lägga upp bilder jag haft uppe förut i bloggen… Trist, men jag hoppas det ska lösa sig snart!

Nåja, pappa har haft en toppen resa och det gör mig jätteglad. Jätteglad är jag också för att jag sitter här i en varm och skön alpaca-poncho och slipper frysa om rumpan!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”En riktig packa

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.