När livet rullar på…


Livet rullar på… Jag har ett bloggutkast som legat sedan typ 3-4 dagar tillbaka, som jag vill skriva klart, men bara hinner bakgrundskolla och skriva några meningar i taget på, så frågan är om det någonsin blir ett färdigt inlägg? (Jag är lite frustrerad över det.)

Livet rullar på och det är mycket, mycket som händer just nu. Jobb till långt in på nätterna. Dagarna går åt till jobb, planering, frustration (när saker inte funkar som jag vill) och däremellan lite familjeliv. En sak kan jag i alla fall konstatera efter de senaste dagarna: Teknik är definitivt inget för mig!! Det har jag i och för sig varit medveten om i många år, men det har liksom blivit än mer bevisat nu!

Mitt vardagsrum är just nu kontor på dagtid och ungdomsgård till sent på nätterna. I kväll har vi kombinerat dessa två. Det funkade skapligt, men ungdomarna valde att gå hem/gå och sova ofantligt tidigt för en gångs skull. Vilket säkert bara var nyttigt för dem!

Hann med lite storhandling i dag också och det behövdes då råttorna satt i kylskåpet och grät. Det blev massa shampo, balsam, toapapper och en del mat. Vilket säger lite om både konstellationen i min familj och vad vi ägnar oss åt:

Äta, skita och tvätta håret. Typ.

Jai 19

Jag har tagit mig friheten att ”låna tillbaka” min mellandotter Jai lite från hennes sambo och det är jag inte sen att utnyttja. Jag tycker jag får allt för lite chans att umgås med henne, men det ser ut att bli lite ändring på det nu.

Ibland när jag ser på henne, är det svårt att förstå att hon blivit så stor. När jag själv var i hennes ålder, så väntade jag barn nummer två, det vill säga just Jai. Jag tyckte själv att jag var så stor och vuxen då, medan jag idag när jag ser henne, inser att jag faktiskt var rätt liten själv i den åldern.

Livet rullar på…

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”När livet rullar på…

 1. Jag fick ju min förste son när jag nyss fyllt 18.. och jag kände mig definitivt mogen för det (han var planerad, faktiskt.. :-)) Och var en riktig mamma.. Men idag när jag ser 18-åringar så börjar man så smått undra hur det egentligen var med det!! 🙂 Nåja.. både han och hans 4 år yngre bror växte upp till skötsamma och bra människor, så helt galet var det nog inte!! 🙂 Och du verkar ju ha fixat det med bravur du oxå!! Och nu har jag 5 barnbarn.. ett i Japan och fyra här.. Fy katten så gammal jag är!! Nu.. till skillnad mot då.. 🙂

 2. satt o youtub:ade igår på sabar klipp, och vips dök din dotter upp. sen kunde jag ju inte låta bli att ta en titt på en massa andra klipp där hon dansar…

  vad fantastiskt duktig hon är!!

  det där rumpskaket skulle jag nog aldrig lyckas lära mig… känner mig som världens äldsta 25 åring 🙂

 3. Bitten: Ja, visst är det underligt det här livet. Jag tyckte också att jag var väldigt vuxen när jag fortfarande var väldigt ung. Nu när barnen tycker jag är jättegammal, så inser jag hur ung jag egentligen är…! 😉

  Fina Frun: Ja, det kommer nog strax, framöver här…! *Håller tummarna*

  Mama Aisha: Haha, ja jag är ju hennes största fan, men tyvärr hänger jag inte alls med själv i rumpskakningar eller steg. Men det är kul att titta!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.