Veckans Radiokåseri: Sociala medier

Igår (Tisdag) sändes ännu ett av mina radiokåserier i Radio Uppland. Den här gången handlade det om sociala medier såsom bloggar, facebook, twitter och Internet som sådant. Om du vill lyssna på det, så kan du klicka HÄR (dra fram tidsvisaren till: 11.30)!

HÄR kan du lyssna på andra kåserier av mig och de andra kåsörerna på Radio Uppland.

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.