En bra dag och träff med SMC


theWitch & Tonårsmorsa

SMC Uppsala
Igår var en bra dag på nya jobbet. Efter jobbet åkte jag och häxan till stan och Oasia och hade träff med Social Media Club Uppsala. Det var supertrevligt. Det här var andra träffen och den förra missade vi då jag låg sjuk och häxan hade annat för sig.

Nu var vi inte ett dugg sjuka så det var skönt att komma iväg en stund för trevligt samtal, lite öldrickande (nåja, själv njöt jag av cola, som vanligt, precis som jag vill ha den: utan is men med en citron-klyfta) extra plus för att de hade colan i små glasflaskor!! Den är allra godast!!

Trevligt var det och mest satt jag och pratade med Häxan och Anders Sporring, då placeringen blev så av en tillfällighet, men några ord hann jag också växla med Erkstam.

Jag ser redan fram emot nästa träff och den kommer att vara om ungefär en månad. Om du är intresserad av Sociala Medier och bor i eller omkring Uppsala, så är det bara att haka på. Om du går med i facebook-gruppen, så missar du inte nästa träff.

Hos Häxan kan du också läsa om gårdagskvällen!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.