Lasermannen – ingen tillfällighetJag tror faktiskt inte alls att det är en tillfällighet att en ”ny lasermannen” börjar begå massa galna brott, samtidigt som SD precis kommit in i Riksdagen, precis som jag inte tror att det är en tillfällighet att den första Lasermannen begick sina galna handlingar under samma period som Ny Demokrati hade sina framgångar i Sverige och kom in i Sveriges Riksdag.

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

11 svar på ”Lasermannen – ingen tillfällighet

 1. Pingback: Twitter Trackbacks for Lasermannen - ingen tillfällighet [tonarsmorsa.se] on Topsy.com

 2. Skjutningarna i Malmö började långt innan SD kom in i riksdagen. Lasermannen började innan NyD kom in i riksdagen, dessutom fokuserade NyD mer på skattesänkningar än invandring.

  John Ausonius ville ha bort uppmärksamheten från sina bankrån(20 st) och därför skjöt han invandrare. Kan ju tyckas märkligt kanske, men så är han också en psykiskt sjuk person som hade långt straffregister innan han började skjuta invandrare.

  Det skjuts som sagt en del i Malmö, de flesta skjutningarna har varit uppgörelser i den undre världen och än så länge finns det inga som helst bevis för att det skulle vara en laserman.

 3. Anders Sporring: Ja, det är ju lite svårt att säga än, då man inte vet så mycket om den här nya, men något riktigt otrevligt är det i alla fall!

  Kiqi: 🙂 Tyvärr…

  Nisse: Nu tror jag ditt minne är lite dåligt, om du ens kommer ihåg den tiden? När det gäller Lasermannen har han själv sagt att han blev inspirerad av NyD. Det kan man läsa om i boken om honom och det finns även i en radiodokumentär om honom: http://static.sr.se/laddahem/podradio/SR_p3_dokumentar_090311123342.mp3 och är för övrigt ”allmänt känt” att John Ausonius har uttalat sig om.

  Han började skjutningarna i Augusti 1991 och NyD röstades in i Riksdagen i September 1991, vilket jag anser är väldigt talande med tanke på att valupptakten från NyD på många sätt liknade SD ´s valupptakt i år 2010. Det var samma främlingsfientliga vindar som spreds över Sverige då, som vi ser idag. ETT av skälen till att Lasermannen sköt invandrare var att dölja sina rån, (som för övrigt inte var 20. Han är dömd för ett mord, 9 mordförsök och 9 rån. Ã…r 2000 erkände han sig skyldig till samtliga tio attentat och 20 bankrån och försök till bankrån. Men p.g.a. sin låga trovärdighet godkände inte HD att han skulle få resning i de frikännande domarna, då det var för dålig grund) men han hatade också invandrare, vilket han så sent som idag när han sökte tidsbestämning på sitt straff talade om: ”– Jag har blivit av med hatet.” och: ”– Det var ett rött skynkeshat. Idag är det i princip omöjligt för mig att känna likadant. Jag har lärt känna invandrare och det har varit pinsamt för mig eftersom de här människorna har varit likvärdiga mig själv. Det är nästan chockerande hur jag upplevde allt förut.”

  Ja, Lasermannen hade ett långt straffregister innan, dock är det inte dessa han mest uppmärksammats för, utan det var ju för att han sköt invandrare, vilket inte var något han hade gjort (vad man känner till) innan NyD valupptakt. Lasermannen har diagnosen autism, vilket inte är en psykisk sjukdom i sig, utan en funktionsstörning, men ger ökad risk för psykisk sjukdom. (Om jag förstått det hela rätt?)

  Att NyD fokuserade mer på skattesänkningar än invandring kan jag absolut inte hålla med om, även om skattesänkningar var ETT av deras fokus. Men jag tror de flesta röstberättigade 1991 ännu idag minns NyD mest för deras invandrarfientliga politik.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Ny_Demokrati_%28Sverige%29

  ”19 procent angav att de röstade på ny demokrati på grund av invandrarfrågor, vilket var mångdubbelt fler än bland övriga partier. 11 procent av väljarna röstade på partiet med hänvisning till skattefrågan”

  Skjutningarna i Malmö går inte att säga så mycket om än, eftersom vi helt enkelt inte vet tillräckligt. Men att man inriktat skjutningarna mot folk med invandrarbakgrund och detta har börjat ske, vad jag förstår, runt sommaren 2009 och jag menar att SD ´s valupptakt har skett systematiskt sedan vårt förra val, för fyra år sedan och intensifierats det sista året, vilket får mig att tro att det inte är en tillfällighet att dessa skjutningar sker i samband med att främlingsfientliga partier och högervindar blåser upp i Sverige.

  Självklart finns det inga bevis för att det är en ”ny laserman” som skjuter i Malmö. Den här bloggen är inte ”bevis” för något, utan det här var en tanke och teori och en åsikt/spekulation om att det inte är en tillfällighet att dessa två händelser sker i samband med val där främlingsfientliga partier når toppsiffror jämfört med andra val.

 4. Jag är helt inne på samma spår. Det kan inte vara en tillfällighet. Ännu en likhet är att det då i början av 90-talet var en borgerlig regering, precis som nu. Jag tror inte att det är alliansen som gjort så att denna uppenbart sjuka människa springer runt och skjuter ner människor – men – det är en skrämmande likhet och jag tror som sann socialist att med en rödgrön regering hade inte klimatet i Sverige sett ut som det gör idag. Detta har jag dock inget fakta underlag på utan det är helt och hållet mina egna åsikter och tankar kring det hela!

 5. karin: Ja, jag såg faktiskt det. Precis när jag publicerat mitt inlägg, så såg jag din statusuppdatering på FB. Tänkte kommentera, men var tvungen att jobba då och sedan glömde jag. Tyckte din status var bra!

 6. Haha! Skyll på som andra 7 partierna spec sossarna som har sett att blivigt så här genom att ta hit invandrare och hela deras släkt och matat dom med bidrag och gett dom allt gratis!

 7. Pingback: Terror i Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Lasermannen – ingen tillfällighet tonarsmorsa.se/2010/10/lasermannen-ingen-tillfallighet/ – view page – cached * Ludmilla om Dagen en viss tonårsmorsa blev blockad på Facebook… * Andreas om Rrrrr… * Lina om Dagen en viss tonårsmorsa blev blockad på Facebook… * Lisa (sjubarnsmamma) om Svenska hjältar * Gunilla om Helgens Mabou Tweets about this link […]

 2. […] Vi vet inte ännu om det här bombdådet är en galnings verk eller flera galningars verk. Jag ser inte heller någon anledning att spekulera runt det i nuläget. Däremot så är jag inte särskilt förvånad över att det sker just nu, med den islamofobi och det islam-hat jag tycker mig se i vårt samhälle. På samma vis som den senaste “Lasermannen” är en endaste galnings verk, men som jag inte heller tror är en tillfällighet att de skedde precis när de skedde. […]