Bättre hud för unga (tävla om produkter)

En och annan finne är sånt där i livet som man bara får stå ut med. Särskilt när man är ung. Tyvärr kan jag inte påstå att den där ”finn-tiden” är slut ens för mig som börjar närma mig 40. Men visst är det skillnad. Idag är det inte någon större katastrof att få en synlig finne i ansiktet, men när jag var ung kunde jag tycka att det var riktigt besvärande, även om min acne inte var värre än för de flesta tonåringar.

Mina barn har också kommit ganska helskinnade ur acne-stadiet, men de tycker att det är mer besvärande i sina unga år när de väl får en finne, som alltid verkar komma upp när man minst önskar, än vad jag tycker idag.

Isatou (17) har provat ett par nya produkter mot acne som heter Spotless från ACO för bra priser. Hon tyckte de var uppfriskande och fräscha. Om man köper någon av de nya produkterna i denna serie, så går också 2 kronor per produkt till Friends, vilket jag tycker är jättebra!

Om du vill vinna ett helt kit av dessa produkter till dig själv eller att ge bort till någon annan, så kan du tävla här hos mig! Skriv bara en kommentar i det här inlägget om varför du skulle vilja vinna dessa produkter, så är du med och tävlar!

Tävlingen pågår till och med Fredag 29/10-2010.

(Och tror du inte på sjutton, så medan jag skriver detta inlägg upptäcker jag en riktigt röd otäck finne på kinden, nära näsan…! %& ¤#& )

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

12 svar på ”Bättre hud för unga (tävla om produkter)

 1. Haha, ett av de första ord min man kunde på svenska var ”finne” : )
  Det händer att jag får en och annan elaking, och då är jag ju mycket äldre än du är! Han får en och annan han också..

 2. Reklaaam, produktplaceeeeering etc. Men whatever, skönhet är aldrig fel och jag är med och tävlar för jag skulle verkligen behöva fräscha upp MIN (inte så unga men inte heller så fräscha) hud och jag har inte råd att shoppa loss på finnmedel fast jag skulle behöva en kur.
  Jag ska lägga upp en länk till din tävling på min och min systers facebooksida som heter National Association of Feminine Beauty (/Riksförbundet För Kvinnlig Skönhet), där alla är välkomna in för att få lite tips och pepp (med glimten i ögat och ett budskap om att älska sig själv som man är osv.)
  <3

  http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/National-Association-of-Feminine-Beauty/115907828469098

 3. Länken ville sig inte, man kommer bara till min sida 🙁 Jag är ju iof också vacker men det var inte det som var meningen så du får ta bort länken om du vil!l haha 🙂

 4. Jag är jätte gärna med och tävlar :)På grund av att jag har en ganska dålig hy. Kan knappt visa mig bland folk utan smink… :/

  Ha en bra dag 🙂

 5. jag vill också vara med och tävla! inte nog med att jag har utväxt i håret och är blek och har pms och är stressad och har tenta på fredag, jag har skitrisig hy också… 😀

 6. Min kära, snart sjuttonåring är helt olycklig, då han plötsligt fått en massa fula finnar.Precis nu, när vi om bara drygt en månad ska åka till Elfenbenskusten,där hans pappa kommer ifrån.Detta blir sonens första besök i Afrika, och då vill han ju förstås vara fin,han behöver hjääälp. …..

 7. Pingback: Missa inte!

 8. Med en son som fyller 15,finns det just nu (enligt honom) inte mycket vi har gemensamt förutom blodet. Mamman är ju född på 70-talet & är allmänt pinsam.
  Men nu har mamman fått ett par ilskna röda finnar i ansiktet och plötsligt letar vi gemensamt efter rätt produkt för oss. Äntligen något gemensamt,även enligt honom! Kanske är denna den rätta?
  Vi håller tummarna!

  Kram
  Jessika

 9. Till alla: Jag har inte glömt bort tävlingen, har bara inte hunnit dra en vinnare. Kommer lägga upp ett nytt inlägg inom 2 dagar där jag meddelar vem vinnaren blir! Tack till er alla som ställt upp och hoppas ni har lite tålamod bara! Den som väntar på något gott… väntar ALLTID för länge! 😉

 10. Pingback: Vinnare i Tävlingen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. Missa inte! skriver:

  […] what your Mama gave ya ´! Senaste kommentarer Päivi om Bättre hud för unga (tävla om produkter)Judge Dregg om Varför kan rasister aldrig stå för att de är just rasister?Judge Dregg om Varför […]

 2. […] Fredags hade jag en tävling här i min blogg! Man skulle motivera varför man ville vinna produkter från Aco Spotless nya […]