Jättegammal…

Jag satt och läste en artikel härom dagen om någon som blivit knivskuren. I artikeln skrev man att mannen var 36 år.

Jag hann tänka: ”Oj, vad tragiskt, men då var han ju inte så jätteung i alla fall…” Tills jag kom på att jag ju är 39 och snart 40. När jag hann tänka en gång till så insåg jag förstås att han är jätte-jätte-jätte-ung!!

Jätteung, faktiskt!!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Jättegammal…

  1. Vänta bara tills du blir 56 (=jag) så får du se hur jätte-ung du är!!! 🙂 ÄNNU mer jätte-ung!! Fast idag kom jag på att när jag var liten kunde man köpa 2-öreskola.. så det KAN hända att jag har…fel..??

  2. Jag fick idag veta att jag tydligen var jätteung. Sonen och jag pratade om ålder och då hörde en i personalen att jag var 28. Haha. Inte så ungt väl? Men det tyckte hon. #stundande30årskris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.