Två år har gått. Vila i Frid, Lamin!

Vila i Frid, Lamin

Två år har gått. Idag är det precis två år sedan du lämnade oss. Lämnade oss i sorg och saknad. Du förlorade din strid mot den cancer som spridit sig genom din kropp.

Våra liv har gått vidare. Nya saker händer hela tiden. Ändå har vi på sätt och vis försökt gå lite i dina fotspår. Du var huvudskälet till vår senaste resa till ditt forna hemland och till att vi ville komma din familj nära. Din bror som fortfarande sörjde… och gå på de gator du gick på som barn… Dina rötter blev viktiga för oss, för att sluta den där cirkeln. Du ville åka tillbaka igen, men din tid var redan slut… Det fanns ingen tid kvar.

Jag är glad att vi hann prata om sånt man måste prata om. Jag är glad att vi hann säga det vi ville ha sagt. Jag är glad för att du åt med oss, trots att du var så sjuk. Jag är tacksam för att du funnits och att du gav mig något av det finaste jag har.

Jag hoppas att du får vila i frid och att du har det bra nu!

En extra tanke till Jai och Bintasom idag sörjer lite mer än andra dagar!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Två år har gått. Vila i Frid, Lamin!

  1. OJOJ;; Jag vet hur det är att förlora någon man tycker så mycket om!!!! Kram på er alla omina tänkar går till Lamin när jag tänder mitt ljus ute på trappan!!! KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.