Tacksamhet

Smördegsinbakad oxfilé med hasselbackspotatis och sallad

En del dagar är helt klart lite bättre än andra. Ikväll var jag bjuden på middag till en f.d. kollega tillsammans med en annan f.d. kollega. (Jobbet som jag är tjänstledig från)

Maten var helt fantastisk med smördegsinbakad oxfilé och hasselbackspotatis. Bilden gör tyvärr inte middagen rättvisa.

Trots att maten var helt fantastisk så var sällskapet ändå strået vassare. Som vanligt i det trevliga sällskapet, avhandlades alla livets väsentliga samtalsämnen. Mötet med mina vänner var stärkande ur fler aspekter än vanligt och jag känner mig… Glad, nöjd och väldigt, väldigt tacksam!!

När jag kom hem hade Isa (17) bakat fantastiska bullar. Hon är verkligen helt fantastisk i köket!!

Jag är ingen ”bullmänniska” i vanliga fall, men Isa ´s bullar är riktigt svåra att motstå.

Jag vill också passa på att tacka för all fin respons efter tv-programmet i Söndags. Det fortsätter komma kommentarer i bloggarna, på facebook, i sms, mail och när jag träffar människor. Jag är förvånad och mycket, mycket glad över att responsen hittills varit odelat positiv.

Jag får en stark känsla av att många bär på hemligheter som är en större börda än man mår bra av. Det finns en särskilt skön känsla i att berätta sanningen, men ändå bli accepterad. Den finns också en skön känsla i att vilja dela med sig av en erfarenhet som varit med och format en som människa, men att sedan inte lägga någon större vikt vid vad folk ”tycker”. Det var lite så jag kände och därför blir jag än mer glad över den positiva responsen.

Inte helt otippat är det de mail och kommentarer som kommer in anonymt och som inte kan läsas av alla som är mest gripande och som berör mest. Ett särskilt tack till er som delat med er av ert privata! Det gör mig också än mer övertygad om att det var rätt att börja tala om det här! Jag kommer fortsätta skriva om detta…

Något annat som hänt idag. Min äldsta dotter Binta har nyss landat i New York med sin dansvän Vendela och i morgon reser de vidare till Jamaica. Jag ångrar lite nu att jag övertalat dem att resa iväg under en längre tid, men jag visste inte att jag skulle bli så orolig! 😉

Jag går i alla fall och lägger mig nu med tillförsikt inför framtiden och med tacksamhet i hjärtat!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Tacksamhet

 1. Hej Fatou. Nu när man vet om din hemlighet så är det helt otroligt att tänka på att du har orkat bry dig om
  och tagit dig tiden att skänka tröst och stöd
  till mig och andra människor som du aldrig ens har träffat IRL.
  Du är helt sanslöst stark och generös och nästan så man undrar om du har superkrafter…
  Härligt att du har fina vänner och arbetskamrater och bullbakare 🙂 som ger dig kärlek och omtanke tillbaka.
  <3

 2. Tack för en jättefin kväll. Det var alldeles för längesen vi sågs. Fortsätta verka för det som är gott och viktigt!

  Kram

  Andreas (som åker till vårt älskade Afrika på lördag)

 3. mariebrima: Varmt tack! Jag tror inte jag tar mig mer tid och ork att bry mig om andra, men jag försöker gärna vara en medmänniska. Det är lätt att vara generös när man har generösa och varma människor omkring sig, därav min enorma tacksamhet!

  Andreas: Du är så bäst! Jag gillar dig massor och jo, vi ses allt för sällan! Ha en riktigt härlig resa och om du kommer på tanken när du är där, ta gärna med en näve av den underbara, röda sanden till mig! Värme och Kärlek till dig, min vän! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.