Fler blommor på månen

Jag har nu skrivit några inlägg som har boken Som en blomma på månen som grundtema. Boken är skriven av intagna och f.d. intagna på olika anstalter runt om i Sverige där de har skrivit små texter och målat teckningar till sina barn.

En av medförfattarna är alltså min mamma, som även skrivit förordet i boken.

En annan av medförfattarna till den här boken är Love Blom, som jag träffade helt kort under bokreleasen av Som en blomma på månen, när den första gavs ut i en begränsad upplaga.   Här kan ni se honom med hans dotter Mitha i SVT:

En intervju som väcker eftertanke.

Som en blomma på månen, kan beställas hos Adlibris och Bokus.

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Fler blommor på månen

 1. Starkt, TACK!

  Klumpen i halsen behöver andas ut, kanske tårarna får följa med. Håller jag?

  Jo, jag håller – o växer i kärlek

  Längtar till hängmattan o egen tid med boken jag fick av Britta – tänker att jag behöver ro att låta tårarna rinna fritt då jag känner o läser den.

  *Kram*

 2. Marina: Gör det! Jag tycker jättemycket om den! Dessutom väcker den många tankar då det är korta, lättlästa stycken, men också med mycket sorg och kärlek och varje text är väldigt personlig!

  AJ: ”Kul”?

  Smultronet: Tack till dig för att du är du! Värme och kärlek till dig! ♥

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.