Sunshine in Kingston again…

Jag har pratat med Binta på Jamaica igen. Efter gårdagens oro så verkar det vara lugnt nu. Orkanen Tomas verkar ha dragit vidare. Solen skiner åter på Jamaica och Binta var nyvaken, men Vendela sov fortfarande. Klockan var 11.00 i Kingston och hon lät trött och glad.

Själv tänker jag andas ut nu, efter två dygns ont-i-magen!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Sunshine in Kingston again…

  1. Oopsy Daisy,Mama cool again,ja med alla orkaner nere på dom öarna ska man ha stor respekt för ,det är inte att leka med ,Jag kom ihåg Ivan nere på Grenada ,herregud mer än halva ön blev förstörd på bara några timmar det var fasansfullt men nu är daughta on the road again ,hoppas hon får en fin tid där Karibien /Gambia vilken tar högst poäng ha ha du får fråga när hon behagar komma hem,ha de bra

  2. susanne: Ja, det är riktigt skönt att kunna pusta ut! Nu känner jag att jag också kan dela njutningen av deras resa!

    maria: Ja, det är klart jag blev riktigt orolig med de orkanerna. Men, som sagt, nu kan jag pusta ut och jag är GRYMT nyfiken på deras resa och hur de har det!! 🙂

    villalarm: Ja, orolig är bara förnamnet! Jätteskönt att den dragit vidare…! Hoppas den inte orsakar så stor skada i slutänden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.