Grotesco och Blackout sprider storm i Sverige

Min äldsta dotter Binta är en person som det alltid verkar storma runt omkring. En av förklaringarna kan nog vara att hon är som en enda stormvind hela hon. Det är fart och fläkt och högt tempo var hon än drar fram. Det är också den främsta anledningen till att hon är det av mina barn som oftast nämns i min blogg i kombination med att jag är manager för den dansgrupp: Blackout Dancecrew som hon dansar i och som jag försöker uppdatera om lite då och då, särskilt som jag troligen är deras mest fanatiska fans.

Storm och Binta hör alltså ihop. Därför blev jag ju inte helt förvånad, även om jag blev lite chockad, när jag fick samtal härom natten från Jamaica där hon är just nu och fick veta att det var en orkan på väg in till Jamaica. Storm och Binta, du vet…!

Nu sitter alltså två tredjedelar av dansgruppen Blackout på Jamaica och ändå börjar det till och med att storma om tjejerna här hemma i Sverige. Ja, kanske inte om dem personligen, men i alla fall om den dansvideo de spelat in och som ska sändas ikväll i humorprogrammet Grotesco på svt1 kl. 22.00.

Jag är sanningen att säga inte så mycket för humorprogram. Inte så att jag inte gillar att skratta, men jag gillar mer vardagshumor och situationskomik.

Härom dagen skrev jag om Blackout ´s och Rebound ´s medverkan i Grotesco ´s video: Blanda Upp! när DN uppmärksammade dem.

Idag har jag förstått att det pågår en liten storm på nätet om det första programmet och om videon som Binta och de andra tjejerna i Blackout, samt Blackout ´s danselever: Rebound dansar i.

Videon i sin helhet. Jag älskar Mathilde ´s träskostamp…

Videon gör parodi på Sverigedemokraterna, dancehall, folkdans, Sveriges nationalsång, Jean Paul och därmed även sig själva. Jag vet att tjejerna frös som bara den, men också hade väldigt roligt när de spelade in videon (Bilder).

I Nyheter 24 skriver man lite om den debatt som pågår om programmet och det jag mest bara tyckte var en rolig grej för tjejerna börjar nu bli humor i min smak, när en del verkar gå i taket…

En person skriver:

”Fy fan vad vidrigt, helvete.
Jävla rasförrädare hela högen i filmen. Alla sviker sitt eget folk. Dom pissar på sitt eget folk.

Usch.”

En annan skriver:

”Den Svenska tjejen som medverkade i filmen skall bannlysas från det fria Sverige, hon kan aldrig återgälda sitt förräderi”

Som sagt, nu blev det ju nästa lite roligt. Man har tydligen också hakat upp sig på att de i låten sjunger: ”Ta en svart man mellan dina lår”, att de i nästa sats, höll jag på att skriva, andetag sjunger: ”Ta en vit man mellan dina lår” är visst helt ointressant…

Är det inte just detta man har anklagat muslimer för konstant? Jag vet inte hur många forum jag läst att ”muslimer måste tåla att man skojar om dem, som alla andra…” För att i nästa stund inte alls tåla detta själva! Ibland är Sverige fantastiskt!! Som ikväll! Kolla på Grotesco! Just nu!!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

35 svar på ”Grotesco och Blackout sprider storm i Sverige

 1. Visst är det konstigt. Många av de som hetsar upp sig nu satt säkerligen och svor över alla muslimer som retade upp sig på en viss rondellhund och några teckningar i en dansk tidning…

 2. Gillade videon! Skönt med lite ironi och humor, att folk blir så där rasande är bara roligt tycker jag. Den var klockren, man får ta det för va det är och det är ju en parodi. Kanon!! 🙂

 3. Pingback: Nyheter24 rasar mot ”hatet” på nationell.nu | Nationell.nu

 4. Jag hade nog uppskattat detta bra mycket mer om de inte hade använt just ”svart man svensk kvinna” i den där samlagsscenen. Hade de valt en vit man och en slöjbeklädd kvinna eller något i den stilen, då hade de fått någon sorts poäng av mig. Som det är nu så befäster man bara ytterligare den utbredda synen på ”svenska hora” som det är fritt fram med som många invandrare redan har. Inga poäng från mig.

 5. I ärlighetens namn är det där inte min typ av humor, men det är ju en helt annan historia liksom!! Jag har alltid hävdat, och jag får gång på gång bevis på att jag har rätt : Man KAN inte vara både rasist och intelligent!! Det går bara inte ihop!! Och då hjälper det liksom inte att man säger ”Jag är inte rasist, men..”

 6. ”Som det är nu så befäster man bara ytterligare den utbredda synen på “svenska hora” som det är fritt fram med som många invandrare redan har.”

  Du har rätt. Och? Svälj satsen nu, vi är framtiden. Fattaru!?

 7. Lustigt att Grotesco driver med rasism, nationalism och i synnerhet SD. Jag får bara återigen känslan av en sorts ”rödvinsvänster” hyckleri. Det är mer mångkulturellt i SD:s led än i Grotesco som är helvitt. Att blanda upp gäller tydligen inte Grotesco själva.

 8. Om du misstänker minsta fysisk konfrontation eller hot mot din dotters säkerhet (eller din egna) var inte blygsam att kontakta oss på JDL för skydd av din dotters hälsa.

  MvH

  Tzadok Ben Ori

  Jewish Defense League – Europa

 9. Du bör veta de som står för uppviglingen gentemot din dotter och dig är nationell.nu – dvs Mohamed Omars (Islamisten) som agerade livvakter och stormtrupper åt M.O under hans nazianstruckna tal på sergels torg. Dessa äckliga individer som utgör Nationell.nu – och främst deras supportar – drar sig inte för att använda sig av samma metoder som islamister, dvs hot och nazi-fatwor.

  MvH

  Tzadok Ben Ori

 10. tycker faktiskt de är fel att hon sjunger Sveriges nationalsång medans hon rider en svart man. Man borde ha mer respekt för sin nationalsång, osmaklig sketch , vi har fattat att svenska män inte duger till något men ni behöver inte trycka upp de i vårat face. min åsikt bara.

 11. den här videon/låten driver inte bara med SD, den driver med allt som är svenskt. Den driver samt hetsar mot Svenskar.
  Den är osmaklig och vidrig, hur mycket humor det än är tänkt att vara.

  Blev verkligen inte upprörd över att muslimerna blev griniga. Håller helt med dom då det var en sionist som gjorde rondellhunden mm enbart för att reta upp muslimer.

  Det ni sitter och säger att vi tycker och tänker är ju bara helt taget ur era sjuka trånga hjärnor. Vad sägs om att fråga oss innan ni besvarar era frågor om oss själva?

  Nu blev det rörigt, men jag är en aning trött efter en hård dags arbete.

  God natt

 12. Nationalisten, jag försöker bara förstå vad du menar och vill säga.

  Kan du vara snäll och förklara vad du menar här?:
  ”Den (videon såklart) driver samt hetsar mot Svenskar”

  -Och vilka är NI och VI och ER i det du skriver?

  ”Det NI sitter och säger att VI tycker och tänker är ju bara helt taget ur ERA sjuka trånga hjärnor. Vad sägs om att fråga OSS innan NI besvarar ERA frågor om OSS själva?

  -Syftar du på svenskar med Sverigedemokratiska åsikter i allmänhet eller syftar du på de personer som skrivit upprörda rasistiska kommentarer om videon när du skriver ”ni” ?

  Jag själv tyckte inte att videon var så hemskt upprörande men kanske inte så vass och rolig humor heller.

  Men tjejerna var grymma på att dansa.

  Och Nazist Lars var väl ganska söt.
  Han påminner om min adoptivsyrras nazist-pojkvän som har bytt från brunskjortornas sida till brown-sugar älskandes sida. (även om han kanske inte har alla flingor i paketet enligt mig så finns det säkert hopp.)
  Det finns väl annat att uppröras över än vilken ”färg” folk väljer att ha sex med. 🙂

 13. Eller var du upprörd över att det avändes svenska folkdräkter i samband med sex?
  Eller en svart tjej som använde träskor?

  PS. En dam som min bror känner dansar i ett folkdanslag och blev ofrivillig omslagsflicka på ett nationalsocialistiskt magasin.
  Hon kände sig så kränkt över detta att hon polisanmälde tidningens ansvariga utgivare.

 14. Pingback: En empatisk rasförrädare

 15. AG: Ja, det tror absolut jag också! Nu är inte det här riktigt min humor, i alla fall inte det mest spektakulära med sexet. Då tyckte jag det var roligare att dancehalle-tjejerna hade ”blandat upp” sin dancehallklädsel med folkdansdräkter. Men sanningen att säga så är jag inte så mycket för humorprogram av den här typen. Jag såg inget roligt i rondellhunden heller. Däremot är jag en förespråkare av yttrandefriheten och därför tycker jag det är oacceptabelt med mordhot som jag både läst kommentarer på olika sidor om denna video och även hörde talas om med rondellhunden…! Extremism över huvudtaget är inget jag tycker om, oavsett vem det kommet ifrån.

  Nelia: Ja, som sagt var det inte riktigt min humor, men jag håller med dig om att det roligaste var hur det triggade folk! 😉

  Julia Dred: Men är inte humorbilder med beslöjade kvinnor rätt uttjatad vid det här laget? Och hur många vuxna anser den svenska kvinnan vara en hora idag, egentligen? Börjar det inte bli en nidbild som börjat överleva verkligheten?

  Bitten: Jag instämmer i din kommentar. Det är inte riktigt min humor heller, som jag skrev till AG ovan, men det är ju inte heller poängen. Ã… andra sidan har jag svårt att se hur man kan känna sig personligt kränkt av den?!

  Lahdo: Det var också ett sätt att uttrycka sig! 😉

  Kim: Visst finns det en poäng där, å andra sidan tror jag inte det är någon s.k. ”rödvinsvänster” då vad jag förstått av det jag läst det är en och annan ganska ”öl-höger” som ingår i Grotesco!

  Lena: Jo, jag har funderat och det här är mitt svar till dig: http://fatou.se/2010/11/en-empatisk-rasforradare/

  jeko: Inte tror du väl på allvar att Svenska män inte duger något till för att man gör en humorsketch om en svart man och en blondin? Nåja, du får prata för dig själv, för mina vita manliga släktingar duger jäkligt bra till jäkligt mycket!!

  nationalisten: Klart låten driver med svenskar, den driver också med dancehallen, med folkdansdräkter etc. Det tycker jag är en himla skillnad mot hets. Den tolkningen får stå för dig!

  mariebrima: Nej, det är inte min humor heller, även om det fanns glimtar. Däremot så tycker jag tjejerna var skitduktiga!! 😀

  Stefan: 😀

  Tess: Ja, det kan jag verkligen hålla med om! Och låten är faktiskt helt okej!!

  sarah: Nä, som jag skrev ovan är det inte min typ av humor heller, men uppenbarligen så gillar många den. Se gärna mina tidigare svar i detta inlägg! 🙂

 16. Jag såg hela avsnittet och kan lugnt säga att alltihop var sämre än sämst, det fanns ingen humor alls, däremot bara smutskastning, hån, förtal, kränkningar och andra ”trevligheter”, dessutom var videon ”blanda upp” en ren hetsvideo. Och angående Henrik Dorsin själv så har jag aldrig gillat honom som komiker, för komiker skrattar man åt. Men nu sjönk han förbi botten till och med.
  Ikväll går det däremot en dokumentär om SD:s väg in i riksdagen, den sänds i SVT 21.00. Den ska jag se, se den ni också.

 17. Nedtsående länkar skriver om hur verkligheten ser ut i Sverige vilket inte reflekteras i de stora media. De skriver ärligt om massvåldet, invandrarvåldet och de negativa konsekvenserna av den okontrollerade massinvandringen. De talar om vilka som ligger bakom det mesta av massvåldet, de ljuger inte som de stora tidningarna gör. De stora media vill inte spida sanningen om hur Sverige ser ut och tidningarna bedriver därmed en utstuderad politisk censur. Därför är det viktigt att sprida information om hur Sverige verkligen ser ut, skillnaden är skrämmande. Fakta och viktig information finns nedan då regimtrogen undanhåller avsiktigt nästan all viktig information. Den som inte följer nedstående länkar, som är störst i Sverige vet ingenting om situationen i Sverige. Dessa har nästa lika många läsare som de största tidningarna online. Under tiden som du läser den här signaturen blir din syster våldtagen, din mormor nedslagen & rånad medans din lillebror lär sig att injicera heroin.. Välkommen till mångkulturens Sverige! KOPIERA OCH SPRID VIDARE!

  politisktinkorrekt punktinfo
  frianyheter punkt nu
  friatider punkt se
  nationell punkt nu
  realisten punkt se
  info14 punkt com
  radioislam punkt org
  skrivkonst punkt net
  jewwatch punkt com

 18. Karpstryparn: Nu är inte det här, som sagt var, inte heller min humor, men jag skulle aldrig säga att ”det fanns ingen humor alls”, då jag vet att det finns många, många i Sverige som har just denna humor och som skrattade gott åt programmet! Hur man kan uppleva musikvideon som ”hets” kan jag bara inte begripa.

  info14: De länkar du lämnar har jag läst de flesta och tycker att det är riktiga skitsidor som inte går till botten med problematiken, utan väljer att bara gå till ytan och därför anser jag att de är riktigt dåliga som ”sanningssajter” och dessutom tycker jag att din skrämselpropaganda är skrattretande! Särskilt din sista mening innan länklista!

 19. Jag såg hela programmet och måste säga att det faktiskt var rätt så kul. Inte videon, den var bara smaklös, men sketchen om den skånske svindemokraten var rätt rolig, trots att jag själv både är skåning och nationalist. Om själva videon skulle jag säga att den helt enkelt inte är speciellt skoj. Det är samma gamla fega och smaklösa propaganda om att svenska kvinnor ska gänga med utländska (helst svarta eller arabiska) män och att svenska män bara ska stå och se på och fånleendes acceptera det. Det är till att sparka in öppna dörrar om och om igen.
  PS För övrigt måste jag säga att den svenska tjejen som rider negern nog borde söka sig till ett annat land, typ Kamerun eller liknande. DS

 20. marc haraldsson: Fast man drev ju inte bara med det Svenska, även om det var grundtemat, utan man drev ju med en hel del annat också, som framgår i texten. Smaklöst tycker jag det är att 2010 kalla en svart kille för ”neger” och varför skulle hon söka sig till ett annat land? Ser du inte skillnad på ett skådespel i en video eller en person IRL? Och om det nu hade varit IRL så behöver man väl inte söka sig till ett annat land, för att kunna ha sex med en svart kille?

 21. Du som undrar VARFÖR Invandringsfrågan är så viktig:

  Invandring/flyktinghanteringen i Sverige kostar när allt är inräknat (domstolar, polis, soc, skola ja, allt som kostar extra) nästan 48% av HELA SUMMAN som går åt att driva hela Sverige runt ett år.

  48% av ALLT går åt till att betala för denna vansinniga invandring.

  Då kan ni ju tänka er vad man skulle kunna göra med vård, skola, omsorg och allt annat när det finns DUBBELT så mycket pengar att lägga på det mot vad man gör idag om vi bara får bort den vansinniga importen av ”Bidragsturister”

  Ja, Bidragsturister! Över 95% av människorna som kommer hit som flyktingar saknar helt Flyktingskäl enligt FN ´s regler.

  Man påstår att de är ”så högutbildade” när i själva verkat över 90% av dem saknar alla id-handlingar. Hur bevisar man hur ”högutbildad” man är när man inte ens kan/vill bevisa vad man heter?

  Vill ni opereras av en läkare som säger att han är läkare men har inga papper att bevisa det och inte ens några papper för att bevisa vad han egentligen heter?

  Just nu tar vi in mest flyktingar från Somalia. 100% av de som kommer är muslimer (och därmed oitegrerbara), de har en sysselsättningsgrad bland de arbetsföra (ålder 18-64år) som ligger på 19.6% mot Sveriges 77.8%. De allra flesta är analfabeter och ca. 75% av männen är beroende av Khat.
  Detta finns det källor på hos bl.a BRÃ… och andra offentliga verk i Sverige och inom EU.

  Dessa människor kommer vara bidragsberoende resten av sina liv. VI kommer alltså betala för dem, i åratal framöver under tiden som vår egen vård blir sämre, pensionerna minskar och välfärden brakar åt helvete pga. av denna sanslösa politik.

  En gammal flykting som får sitt PUT får från första dagen mer Pension är genomsnitts-Svensken, TROTS att de ALDRIG jobbat en sekund i Sverige. VÃ…RA EGNA Pensionärer för svälta och leva på minimala förhållanden. Är detta rättvist??

  Här kan ni själva kolla allt ni behöver veta om Islam och varför vi INTE vill ha den i Sverige:
  http://www.youtube.com/watch?v=luE4CSYzlvA

  Alla ni som skriver ”läs på”: Jag rekommenderar att ni gör det samma! Bemöt gärna detta inlägg med FAKTA om ni kan. Även om jag VET att ni inte klarar av det då samtligt här ÄR SANT.

  Skriv vad ni vill men klarar ni inte av att bemöta inlägget med FAKTA så bevisar ni ju själva hur djävla korkade ni är..

 22. Att propagera för ”rassegregation” = fruktansvärt och förbjudet. Att däremot propagera för ”rasblandning” = tillåtet, uppmuntrat och tom finansierat av och sänt i statlig TV. Man behöver inte vara ”rasist”, vad nu det betyder i dagens Sverige, för att inse vilket sjukt hyckleri det är..

  Staten skall inte komma och pracka på mig vare sig det ena eller det andra. DÄRFÖR blir det mer än bara ett (osmakligt) skämt. Kan bara hålla med ”nazisterna” om att det blir vidrig propaganda av alltihop!

 23. Du är ju för fan helt jävla IQ-befriad om du försöker jämföra Muslimernas ställning till detta skändade av den svenska nationen. Jag höll fan på och spy. Inte nog att det är osmakligt som in i helvette, det är extra osmakligt att det sker en så kort stund efter mordet på Elin i Göteborg.

  Tror du att det skulle vara tyst i offentlig media om det var en vit man som knullade en afrikan och sjöng nationalsången? Nej då skulle det bli kalabalik om rasism och mansförtryck.

  Måtte du dö en lång och plågsam död och brinna i helvettet, din dotter med.

 24. Jag tror inte att nån påstår att det är konstigt att muslimer blir upprörda när man skämtar om de. Att bli upprörd och att åberopa inskränkning av yttrandefriheten är dock två helt olika saker.

 25. Frank Weltner, ägaren till ”Jew watch” som Info14 länkar till, fick sitt hus stormat och dator beslagtagen för några veckor sedan, där i fann de grov barnpornografi, han riskerar nu mångårigt fängelsestraff. Men det är inget ovanligt att pedoringar och naziringar korsar varandra.

  Har hänt förr och vi vet att även i Sverige förlovar SMR sina småbarn med varandra för att leva upp till de ”14 orden”. Barn till SMR bör omhändertagas av sociala myndigheter.

  Vem vet mer vad barnen utsätts för under SMRs vidriga sexorgier de kallar politiska möten?

 26. Videon är en vidrig skändning av det svenska folket i allmänhet och den svenska kvinnan i synnerhet. De som skapat den kan inte vara friska i huvudet.

  Tzadok Ben Ori: Dina lögner är tagna ur luften utan ens det minsta korn av sanning bakom. Annars hade kanske åtminstone någon trott på dem.

 27. Alla som uppfattar sketchen (ja, det är ju just en sådan) som kränkande eller osmakligt måste helt ha missat poängen med humor. Det må vara att man inte tycker att ett skämt är roligt, men man måste ju inse att det är menat just som ett skämt, alltså inte menat att tas på allvar. Med det sagt så är det väl inte så kontroversiellt att tänka sig att en värld där folk i större utsträckning hade förhållande tvärs över alla språk-religion-och så kallade ras-gränser antagligen skulle vara en fredligare värld.

  Jätteduktiga tjejer förresten! Du ska vara stolt över din dotter.

 28. Pingback: En Svensk kan inte blondera håret och mest Grotesk är Rasismen | Tonårsmorsa – Fatou

 29. Pingback: Näthat och Nätkärlek Del 5 | Fatou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Se även hur mamman till en av aktörerna i SVT:s rasblandarvideo bloggar om nationell.nu. […]

 2. […] försöker denna lilla grupp, som Lena som kommenterade mitt förra inlägg att påstå saker som att svarta och asiater har lägre intelligens än till exempel oss […]

 3. […] Jag fortsätter här på dagens tema om Rasism. I dag hittade jag en länk igen, som jag sett en gång tidigare och jag måste säga att den tar andan ur mig för att den är så sned. Så grotesk och så oerhört korkad. Bara namnet får mig nära nog att storkna: White pride world wide. Det ingår i en debatt om när Binta var med i SVT´s humorprogram Grotesco och dansade till låten Blanda Upp. […]

 4. […] men de ligger alltså kvar på nätet fortfarande! Några av kommentarerna publicerade jag på den tid det begav sig, idag publicerar jag aldrig denna typ av […]