Fyra Barn, Fyra Kärlekar

Det lutar åt att jag, helt oplanerat får en barnfri helg. Det har jag inte varit bortskämd med det senaste året. Innan dess så försökte jag ha en barnfri helg i månaden. Det har inte blivit så det senaste året av en massa randiga och rutiga skäl. Självklart är inte mitt behov lika stort idag, som tidigare, med bara två hemmavarande barn. Men nu ser jag verkligen fram emot en barnfri i min ensamhet. Jag har massor med grejer att ”komma ikapp med” som jag ska passa på att göra om jag nu blir själv i helgen. Jag älskar verkligen att ha en stor familj och många människor omkring mig, men jag älskar också att kunna få vara helt ensam ibland. Ensamhet är helt klart underskattad!!

Jai och jag hinner i alla fall umgås hela dagarna nu för tiden, eftersom vi jobbar tillsammans. Det gäller bara att hålla isär mamma-dotter-rollen med arbetsrollerna. Inte alltid helt lätt. Men det är väldigt, väldigt roligt att jobba med Jai, då hon är väldigt duktig på det hon gör och är näst intill oslagbar när hon sätter den sidan till.

Nu saknar jag verkligen min förstfödda prinsessa. Jag har fått lite nog av att hon är på Jamaica. Jag tycker det räcker nu. Men det verkar inte hon tycka. Hon verkar njuta av livet och dansar som hon aldrig dansat förut. Det är ju bra. Men att jag sitter här och saknar och längtar, det är lite mindre bra.

Baby come home! ♥

Det härliga med att ha många barn, är att man får leva nära så olika personligheter. Det finns inte många gemensamma nämnare med mina barn och det är riktigt roligt! Eller som Mabou sa tidigare i veckan: ”Det är så bra att ha tre storasystrar, för alla är bra på olika saker!”

Jag frågade vem som var favoriten och han svarade: ”Alla är lika bra. Isa är bra för hon brukar fixa mat till mig eller hjälpa mig med andra saker och Binta är bra för jag får följa med henne nästan överallt och Jai är bra för henne får jag följa med ibland!”

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Fyra Barn, Fyra Kärlekar

 1. Visst är det härligt med barnen och deras personligheter. Mina barn är verkligen fem helt olika individer. Totalt olika med olika intressen och färdigheter. Man har aldrig på ett utvecklingssamtal i skolan kunnat säga, att så var det ju med syster/bror också. Väldigt fascinerande faktiskt, med tanke på att de har samma genuppsättning (tre och två i alla fall) och fått ganska lika uppfostran.

  Hoppas att du får en lugn och skön ensamhelg, det behöver man verkligen ibland! *Längtar*

  Kram

 2. Vad skönt med en barnfri helg!
  Ville tipsa dig om en tävling som jag har i samarbete med Miessi. En underbar ring kan bli din. Den har ett värde på 590kr.
  Vill du vara med o kanske få en julklapp till en näör o kär. Eller rentav till dig själv så var gärna med o tävla.

  http://www.sjubarnsmamma.com/2010/11/vinn-en-underbar-ring-fran-miessi.html

  Jag har även en tävling där man kan vinna en köksmaskin. Ta gärna en titt.

  http://www.sjubarnsmamma.com/2010/11/tavla-om-vitvaror.html

  Ha en fin kväll!

  Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.