Hon måste dö

Jag älskar musik. Jag älskar Dancehall, Reggae och en hel del annat. Men jag är inte så lättimponerad av artister. Jag har aldrig varit någon ”autograf-jägare” eller liknande. När jag var i tonåren så hamnade jag och mina kompisar ofta ”backstage” efter olika konserter. Jag antar att några av artisterna hoppades på mer än bara lite sällskap en stund, men det var liksom inte på den nivån. Vi bara hamnade där. Chillade. Jag var inte särskilt imponerad av det.

Binta och Ding Dong, men framför allt: i bakgrunden, bakom Binta i blå topp: Macka Diamond!!

Men idag när jag läste Binta ´s blogg (min äldsta dotter, sim fortfarande är kvar på Jamaica) så såg jag att hon lagt upp en bild på sig själv och Ding Dong, som hon säkert tyckte var kul. Men något jag verkligen blev avundsjuk på är att i bakgrunden så står ingen mindre än Macka Diamond och dansar.

M-A-C-K-A   D-I-A-M-O-N-D, liksom!! Hon är ju liksom MIN! I alla fall en av MINA favvoartister!

Jag känner mig helt grön av avund nu och om Binta fortsätter springa runt i Kingston och träffa MINA artister, ja då måste hon helt enkelt dö, så är det bara!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Hon måste dö

  1. Ha-ha-ha!! Om du inte är snäll kanske hon stannar därborta!! 🙂 Hon ser ju inte ut att ha direkt tråkigt, om man säger så!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.