Tandoori Chicken

Jag har skrivit några gånger tidigare om att jag är en Buzzadore, sedan flera år tillbaka. Det innebär att jag ibland tar emot produkter och testar och sedan skickar en rapport eller ett omdöme till Buzzadore om vad jag tyckte om de produkter jag provat. Man brukar få med ganska många produkter, så man kan använda dem flera gånger och dela ut bland sina vänner.Den här gången fick man välja mellan Thai-tema och Indiskt tema. Lite lustigt eftersom det är de två matkulturer som jag minst gärna äter. Jo, jag äter det, men låter helst bli. Nåja, jag har en stor familj och de andra var väldigt pigga på den indiska varianten med Tandoori. Isa (17) som går restaurang-inriktning på gymnasiet och tycker det är kul att testa nya maträtter, satte med glädje igång och lagade denna tandoori chicken.

Hon använde kycklingfilé och basmatiris, som är hennes ”måste-ris” när hon lagar mat.

Även om det inte var mitt förstahandsval med indiskt, så måste jag säga att det smakade över all förväntan. Tanddorichicken blev riktigt god och det goda naan-bread som jag doppade i en dipp som följde med, var ruggigt god!!

Vill du också bli en Buzzadore?

Följ den här länken så det framgår att det är jag   som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Tonårsmorsa):

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1〈=SE&refstr=Tonårsmorsa

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:

http://www.buzzador.com?refstr=Tonårsmorsa〈=SE

Jag har varit en Buzzador i fyra år nu och har testat allt från naturjuicer till munskölj. Det enda negativa jag har att säga om Buzzador är att produkterna kommer lite för sällan! :-)

Gratis är gott!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Tandoori Chicken

 1. Kan bara hålla med dig att det är för sällan, jag har med varit en Buzzador i ganska många nu 🙂
  Och det är jätte kul! När man väl får testa.
  Ha en fin dag!
  Ps. Ser väldigt smarrigt ut!

 2. Basmati is the way to go!!! Isa har så rätt!!!
  Och indiskt (all asiatisk mat) är favoriter….tillsammans med karibisk, afrikansk, latinamerikansk, medelhavs, turkisk, libanesisk (mellanöstern), serbisk (bosnisk, kroatisk), soul food osv
  Hehehehe

 3. Är också Buzzador sedan något år tillbaka men säger som du att det inte är så ofta jag får testa något. Sist var det Dove duschcreme och Lovefilm DVD-uthyrning.

  Men det där tycker jag ser jättegott ut. Har ätit det på restaurang men ska nog testa att köpa det på COOP nästa gång jag handlar.

 4. Thaimat och Indisk mat hör till mina favoriter, och något jag knåpar ihop ofta!! 🙂 Nåja.. åtminstone sånt som LIKNAR Thai och Indiskt!! :-)Santa Marias mixer är faktiskt helt suveräna !

  Jag anmälde mig till Buzzadore bara häromdan.. synd att jag inte väntade till EFTER det här inlägget så kunde jag angivit dig som ”inbjudare”..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.