Julbord med Underhållning! (Bilder)

Igår var det dags för julfest. Mitt förra jobbs fack hade bjudit till julfest och jag som älskar julbord kunde förstås inte låta bli att gå dit!!

Julbordet hölls på Flustret, som min pappa för övrigt var med och byggde efter att det brann ner för rätt många år sedan och som jag inte satt min fot på under de senaste 10-15 år sedan. Så det var kul, förstås. Maten var toppen, jag älskar som sagt julmat. Igår var favoriten rökt fårfiol, den var utsökt. Massa annat gott fanns det förstås också. Dessertbordet ska vi knappt nämna. Helt fantastiskt. Det fanns ALLT!! Hemgjort godis, knäck i alla smaker, pajer, kakor, ris alá malta och så mycket annat att jag inte ens minns vad det var…!!

Nöjd och glad för allt gott som stod framdukat! Julbord is the shiet!

Sedan blev det underhållning. Jag ska erkänna att jag hade en rätt sval inställning till den ”magiska kvällen” som utlovats, men där tog jag allt fel! Underhållningen var över all förväntan och en riktigt toppen blandning!

Det var Uppsalakomikern Johan Ståhl som höll i den magiska showen och den var toppen!

Gästartister var bland annat Sanna Carlstedt, som jag inte hört förut, men som jag blev otroligt imponerad av. Hennes sångröst var utöver det vanliga!! Lyssna gärna på några av hennes tidigare uppträdanden nedan.

Johan Ståhl försökte ta sig ur sin tvångströja…

…vilket till slut lyckades bra!

Stå Uppkomikern Thomas Oredsson var kvällens roligaste och både jag och flera f.d. kollegor skrattade så tårarna rann…!!

Som sagt, underhållningen var över all förväntan och jag hade en supertrevlig kväll. Jag minglade en stund efter underhållningen, men drog mig hemåt ganska snart.

Här hemma väntade Isa med tre av hennes kompisar på mig och vi satt sedan uppe och pratade en massa halva natten! Det var verkligen en toppenkväll igår. Mabou sov hos morfar och har nu precis kommit hem. Idag blir det en massa roligt och stressande fixande med den nya företagslokalen som förhoppningsvis ska stå lite halvfärdig redan på måndag!

Lite gamla klipp från Youtube från underhållarna igår:

Här hittar du alla:

Flustret

Johan Ståhl

Sanna Carlstedt

Thomas Oredsson

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Julbord med Underhållning! (Bilder)

  1. Pingback: Julbord, Julbord, Julbord…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] att gå på inte mindre än fem stycken redan!! Det första skrev jag om för någon vecka sedan HÄR! Sedan har jag varit på tre enklare julbord och igår var jag med min pappa, Mabou, min bror […]