Jag ska måla hela världen, lilla mamma…

Igår var vi och shoppade till de nya lokalerna, i stort sett hela dagen, precis som i förrgår. När vi på kvällen kom tillbaka till lokalen för att börja fixa och bygga ihop stolar, bord, hyllor, etc. skulle vi även måla väggarna i vissa kontor.

Jag tog på mig målningen. Brorsan som kommit dit för att hjälpa till att bära en soffa satte sig i rummet med mig och den ena kompanjonen och Isa:

Jag: Jag börjar måla väggarna!

Kompanjonen: Men kan du måla, Fatou?

Jag: JAG? Självklart!! Min farfar var ju målare!!

Brorsan: Ja, det är kanske inget biologiskt arv direkt…

Kompanjonen: Men Fatou, har du ens målat nån gång?

Jag: Ja, jag hjälpte farfar att måla om några element en gång när jag var i 8-årsåldern…

K: Okej… Hur gick det då?

Jag: Först tyckte farfar att jag var jätteduktig, men sen tyckte han att jag kladdade lite väl mycket… Men jag var i alla fall jätteduktig att sätta gem på hans papper, på kontoret, det sa alltid farfar…

Alla skrattar gott (åt mig)!

Brorsan instruerar hur jag ska göra med rollern. Sedan går det av bara farten! Jag SA ju att jag kunde måla!! (OBS!! Om väggarna fortfarande är flammiga i dag när jag kommer till lokalen, så gills inte det här inlägget!)

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Jag ska måla hela världen, lilla mamma…

 1. Kompanjonen: Men kan du måla, Fatou?

  Jag: JAG? Självklart!! Min farfar var ju målare!!

  Brorsan: Ja, det är kanske inget biologiskt arv direkt…

  -Hahahaha… 🙂

 2. Jaja, Fatou. Med tanke på att det var förrådet du målade, så får jag väl sträcka mig till att ge resultatet godkänt.
  Men bäst av allt tycker jag att det där hörnet blev, där värmerören går…

 3. mariebrima: 😉 Och tydligen så var det biologiskt, det har jag ju bevisat.

  Bitten: Eller hur?!! Hahaha…

  theWitch: Haha, nu är du lite efter (som vanligt) det här var IGÃ…R när jag målade kontoret längst in, vår kompanjons, du vet! Förrådet i dag är jag inte helt nöjd med. Insåg rätt snart att min älskade farfar antagligen fick anledning att vända sig i graven! (R.I.P.) Men som du vet var det inte mitt fel, det var för att förrådet var för litet, för högt i tak och skaftet för långt. Men som förråd så kan vi nog godkänna det.

  Ditt målande ska vi nog inte gå in så djupt på, för din självkänslas skull… Du skulle måla det jag inte kom åt, efter att ha spenderat en hel fucking dag i ett putteförråd, så gick du in och duttade i ett hörn i 5 minuter. Nåja, Isa räddade situationen med att måla i ett par timmar i alla hörn och övre kanter. Men du är jätteduktig på att skruva i alla fall…! ;-P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.