My Baby is Back!

I natt kom hon äntligen hem. Min äldsta dotter. Från sin månadslånga dansresa på Jamaica och några korta vändor i USA. Hon kom trött och glad och frusen, utan packning då de på väg hem lyckats med det i stort sett omöjliga att missa TVÃ…(!!) plan hem! Enligt henne själv var det flygbolagens fel när de missade planet i Miami, eftersom de blev skickade fram och tillbaka mellan olika diskar trots att information fanns mellan diskarna, tills de missade planet. Jag frågade hur de sedan kunde missa nästa plan från London och hem och fick då veta att Binta varit så trött så hon helt enkelt gick och satte sig på en bänk och somnade. Vendela hade sprungit runt och letat Binta och de hade ropat ut hennes namn i högtalarna, vilket Binta inte hade en aning om förrän långt efter att planet lyft…!

Nåja, nu är de båda hemma igen i snö och kyla, vilket jag är väldigt tacksam för! Packningen är inte återfunnen ännu, så den är nog i Miami fortfarande, misstänker jag! Tur hon hade handbagaget i behåll i alla fall, för ur det har hon redan hunnit plocka upp en del presenter. Jag fick ett par ruggigt snygga sandaler som jag redan ser fram emot att börja använda i sommar!!

Men nu kan jag i alla fall pusta ut, när hon har fötterna på Svensk mark igen och även om jag inte tror på det själv, så hoppas jag i alla fall att det tar riktigt länge innan hon kommer på att hon ska ut och flyga igen!!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”My Baby is Back!

 1. Så skönt! Ingen av mina har ännu rest långt alls, vet inte hur jag kommer kunna tackla det när/om det blir så. Det spelar ju ingen roll att man vet att det är jättebra för dem att göra så mycket som möjligt för att skaffa sig erfarenhet, man är ju Mamma hela jäkla tiden ändå!

 2. Kan mycket väl förstå att det känns skönt att hon är hemma igen. Har en känsla av att Binta alltid landar på fötterna precis som en katt. Binta har nåt som jag känner igen hos Britta och det är att hon är totalt orädd. Om det är bra eller inte vet jag fan inte men jag tycker det är coolt som fan.

 3. Cissa: Ja, hon har haft det så himla toppen och det är roligt. Nu är jag glad igen att hon reste, men vilken oro det varit ändå! 🙂

  mamma: Jag med! 🙂

  LiLo: Haha… Ja, det är så sant! 😉

  Bitten: Tack! 🙂

  amanda anderson: Du har så rätt!! Mammas och Bintas största gemensamma nämnare är deras orädsla. Ibland är det bra. Ibland inte. 😀

  Kaninen: Jag har sett det programmet, men det framkom efter programmet att hon nu är tillbaka i Sverige och även om det inte varit så, är det nog inte mycket jag hade kunnat göra. Det var inte i Gambia problemet låg, utan hos adoptivföräldrarna och Svenska myndigheter, om jag förstod saken rätt. Skönt att hon är tillbaka nu i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.