När Livet är Kaos på gott och ont

Mitt liv är rätt kaotiskt just nu. Jag lever i en virvelvind och även om det mesta är av positiv och rolig och trevlig art, så finns det också inslag av smärta och negativa saker.

Det är lite berg-och-dal-bana över det hela. Mycket glädje, förstås, men inte bara…

Igår var jag på luciafirande innan jobbet. det var riktigt trevligt och en viss pepparkaksgubbe var min riktiga favorit. 😉 En viss tärna har också en särskild plats i mitt hjärta! Tyvärr så förlorade jag de bra bilder jag tagit, för att göra en lång historia kort.

Samtidigt som jag gladdes åt härligt lucia-firande, så var det också två år sedan min vän och bloggsyster: Helené / Alter Ego / Alma Mater gick bort. Jag saknar henne fortfarande djupt och innerligt och önskar att jag fick en ny chans att umgås med henne, om det så bara vore för en dag. Vila i frid, Helené! Idag är det Lördag. Vi hade anordnat glöggfika och öppet hus på kontoret och det blev riktigt trevligt! Sedan hände lite andra saker som skakade mig och gjorde mig riktigt ledsen.

Jag vet. Det är en del av livet, dessa med- och motgångar, men vissa motgångar önskar man helt enkelt att man slapp!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”När Livet är Kaos på gott och ont

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.