Dagens Mabou

Jag har tidigare skrivit om hur min annars så tysta, lugna pappa blir full av svordomar och fula ord när han kör bil. Det här tycker Mabou är väldigt spännande. Han snappar det mesta och är uppmärksam på vad morfar kritiserar.

Härom dagen åkte Mabou bil med Häxan och utbrast då:

”Nu är det tur att min morfar inte kör bakom dig, för då skulle han svära jättemycket…!!”

Ja, det finns många sätt att kritisera någons bilkörning…! 😉

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Dagens Mabou

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.