Giving by Doing

För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om Gabriella som håller på att samla in pengar för att göra en volontärresa till Ghana, som slutarbete i gymnasiet. Inlägget kan du läsa om HÄR! I sin blogg skriver hon om sin väg fram till resan och allt hon hittar på för att samla pengar till den.

Insamlingen har gått lite trögt på slutet, så all hjälp hon kan få nu är värt mycket! Lämna gärna ett bidrag, stort eller smått, allt är välkommet! Läs mer på hennes sida och hur du kan donera en slant!

Här berättar Gabriella själv:

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Giving by Doing

  1. Pingback: Twitter Trackbacks for Giving by Doing [tonarsmorsa.se] on Topsy.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Giving by Doing tonarsmorsa.se/2010/12/giving-by-doing/ – view page – cached * Giving by Doing om Giving by Doing-Gabriella goes to Ghana * Att vara någons fru om Dagens Mabou * Dagens Mabou om Med min pappa som underhållare * Gunilla om När Livet är Kaos på gott och ont * När Livet är Kaos på gott och ont om Gästinlägg i bilder […]