Terror-tips: Jinge

Den respons jag fick igår på inlägget om terrorbomben i Stockholm väckte mer känslor än jag trodde när jag skrev det. Kommentarerna och analyserna blev så många att jag inte ens hinner svara på alla dem jag skulle vilja. Du kan läsa det HÄR!

Även om det är många bloggare som skriver om det inträffade, så vill jag särskilt tipsa om att läsa Jinge ´s betraktelser och rapportering om händelsen. Missa inte de intressanta kommentarerna när du ändå läser! Jinge har (hittills) skrivit följande inlägg i saken:

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Terror-tips: Jinge

  1. Jinge borde tvångsomhändertas och sättas i en debattstudio där han skulle tvingas att debattera mot folk som inte tycker som han.

    Han är nämligen en feg ynkrygg som ljuger friskt på sin lilla kommunist-blogg och raderar alla kommentarer som ifrågasätter honom.

  2. Pingback: Jinge.se » Lobbyismens Katastrofer

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Makt, Riksdagen ab123 ex dn12 svd svt1 Läs oxo: annarkia k&å hampus allende tonårsmor erik s ilsemarie kaj röda m zaramis Etiketter:Andreas Carlgren, Jägarlobbyn, […]