Titta noga nu…

Titta noga på dessa bilder!! Det är inte många gånger jag sett min äldsta dotter Binta inte bara smaka av vad andra står och lagar vid spisen, utan faktiskt är den som står och lagar maten! Att maten blev riktigt god gör att jag höjer båda ögonbrynen i ett förvånat: ”Jasså”. Och ”Mmmm… gotti-gotti”. Håller Isatou på att få konkurrens i köket, eller är Binta tillfälligt förvirrad, så hon förvirrade sig ut till köket igår? Eller kan det bero på att jag idag frågade vad hon önskar sig i julklapp? Ja, frågorna är många… Spänningen olidlig. Men ta en god titt, för det lär ta tid, om ens någonsin, innan vi får se Binta stå och röra i grytorna igen… !

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Titta noga nu…

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.