Veckans Radiokåseri: Min älskade dotter bor på ett horhus…

Nyligen så kom min äldsta dotter Binta hem från en resa till Jamaica. Jag skrev lite om våra samtal och min oro, men inte så mycket, eftersom jag skrev mitt radiokåseri i samma ämne och inte ville ”outa” allt i bloggen innan programmet sändes. I dag sändes dock radiokåseriet och du kan lyssna på det HÄR! (Direktlänk)

Behöver jag nämna att det är rätt skönt att de är hemma igen?

Vendela och Binta på en strand på Jamaica

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Veckans Radiokåseri: Min älskade dotter bor på ett horhus…

 1. Hej!

  Jag följer ständigt din blogg, och tycker att den är helt underbar!

  Jag måste bara säga att jag lyssnade på ditt radiokåseri, det var jätte intressant och höra:). Men du nämnde att dom är obundna? och det är så att jag har en kill kompis som har en HUGE crash på Binta. hihi:) Han undrar ifall din dotter va singel.

  Hoppas din dotter och hennes kompis kom hem safe iaf:)

  Kram

 2. Hej Fatou!

  Jag undrar vilket land du kommer ifrån, med tanke på ditt fina namn :).

  Min andra fråga är, om din dotter Binta, är singel, för det är så att jag har en kill kompis som har en HUGE crash på henne:).

 3. Haha, jag skrattade så tårarna rann… Bästa radiokröninkan! Såg Binta framför mig därnere i sitt esse som vanligt och dig nyvaken med en telefonlur i handen hemma hos dig…
  Nu när hon är hemma och i säkert förvar så kan man faktiskt skratta åt det….

 4. natalie: Nej, helt obundna är de väl inte, men ingen av tjejerna är gift eller har barn i alla fall…! 😉 Jo, de kom i alla fall hem safe och det är ju det viktigaste. Det andra får man se som nyttiga livserfarenheter! 🙂

  Soulsister: Ska kolla upp det! Tack!

  Sofie: Ja, jag blev rätt nöjd med den själv när jag lyssnade, faktiskt. Binta är alltid Binta och hennes mamma är alltid hennes mamma…! 😀

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.