Livet traskar på i vitt och rött

Ny hårfärg. Inte jätterött, men rött.

Frysen är avfrostad. YES!! Luciafirande är avslutat. Håret är rött, för att matcha Tomten, förstås. Jag är inte arg. Det är inte därför jag färgat håret rött, men jag tror det är en hint om att det är rejält med ”fräs” i mig just nu. Mycket energi. Många nya ideér och dygnet har fortfarande för få timmar för mig! Jobb avslutas i rasande fart inför kommande julledighet. Julklappar planerade.

Snön ligger vit, vilket innebär att chanserna är rätt stora för en vit jul. Ã… andra sidan är inte snön och den kyla den bär med sig, något som får mig på bra humör. Snarare tvärt om…! 🙁 Men visst kan den få ligga där över julen. Sedan vill jag ha vår. Och varmt. Och blommor. Och Sommar. Och framför allt VÄRME!

Tills dess får livet traska på. I mitt röda hår och i den vita snön. Vilka dramatiska färger i kombination. Vilket passar mig just nu. Lite dramatik i allt det vardagliga.

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Livet traskar på i vitt och rött

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.