Apropå Terrorbombaren…

Jag vill uppmana alla att läsa DENNA artikel, bara för att den är så bra och för att den berör!

Jag vill också uppmana alla att lyssna på radiodokumentären som Svarten har lagt upp i DETTA inlägg!

Om du vill ha ännu mer läsbart i detta ämne, så finns det material här:

Särskilt glad blir jag över att imamer och muslimska organisationer öppet och tydligt tar avstånd från dessa terrordåd. Det borde vara självklart att dessa terrorister inte handlar om hur gemene muslim tänker egentligen, men tyvärr verkar det inte helt uppenbart för alla och därför är det bra att förtydligande görs!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Apropå Terrorbombaren…

 1. Men Fatou.. Gillar du inte Pursvenske Ulf Nilsons krönika?? Den som är så BRA!? Förstår inte ALLS hur det kan komma sig!! 🙂

 2. Svava..

  Jag tänkte faktiskt detsamma när jag läste den, men jag smög ändå tyst förbi eftersom han har kläckt ur sig så ofantligt mycket dumheter de senaste åren att jag liksom inte riktigt kunde ”ta” att han hade något väldigt vettigt att säga för en gångs skull.. 🙂

 3. Jättebamsigt superstort Grattis!
  till en 40-åring som samlat på sig och spridit betydligt mer klokhet redan än vad många lyckats med under ett helt liv.

  Hoppas att du får en underbar födelsedag med dom du helst vill fira den med.

  Kramar

  LiLo

 4. HUR kan växande islamofobi vara ett större problem än islamistiska terrorister och självmordsbombare (i Sverige) (tänk på att kanske hundra människor kunde ha dött om han hade lyckats)?

  Den åsikten bottnar i, inbildar jag mig, föreställningen om att islamistisk terrorism inte är allvarligare än nazistiska våldsdåd, exempelvis. Att det sistnämnda kanske rentav är ett större hot mot det svenska samhället än islamistisk terrorism, och att terrordådet i sig kan förvärra situationen med nazistiska våldsdåd och liknande.

  Om det är ett hyffsat bra sammanfattade svar på den frågan jag ställde (?), så håller jag INTE med.

  Överlag så tycker jag att det är osmakligt att personer som anklagar SD för att plocka politiska poänger av detta, gör precis samma sak själva.

  Ett terrordåd inträffade alltså i Stockholm, i Sverige, och efterdebatten domineras av oro för ökad islamofobi, och INTE oro för vad som inträffat, vaf*n. I Agenda dagen efter så stod tre judar (Karin Pettersson, Jan Eliasson och Peter Wolodarski) och en konverterad muslim (Abd Al Haqq Kielan) och i total samstämmighet enades om att det stora problemet med detta är ”risk för ökad islamofobi” och INTE att massvis med svenskar kunde ha dött. Alltså, hur nära spatserar egentligen etablissemanget gränsen till landsförräderi?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.