Veckans Kåseri: Min hemliga passion

I Tisdags sändes ännu ett av mina radiokåserier och jag missade det totalt mitt i min storröjning här hemma. Kåseriet denna vecka handlade om min hemliga passion och det kan du lyssna på HÄR (direktlänk)! För att lyssna på tidigare kåserier av mig och andra kåsörer, så kan du lyssna HÄR!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Veckans Kåseri: Min hemliga passion

  1. Ha-ha-ha!! Himla synd att inte du och min mamma träffades medan hon levde!!! 🙂 Hon hade förstått dig PRECIS!! Fast hon tyckte i och för sig inte att hon behövde något ”förkläde”.. hon hade, när hon jobbade, varit föreståndare för en parklek i Farsta!! Det räckte uppenbarligen som ursäkt för att vara pysselgalning!! I synnerhet gipsfigurer!!! 🙂 Det dräller fortfarande såna runt lite här och där efter henne.. fast jag måste erkänna att hon var suverän på att måla dom så att dom såg riktigt verkliga ut!! Fortsätt du med ditt målande utan att skämmas!! 🙂

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.