Livet är ett enda stort Puzzel…

De senaste dagarna har ägnats väldigt mycket tid åt att underhålla min 8-åriga Prins Mabou. Mabou äger många bra egenskaper. Tålamod är dock inte en av dem…

Det har inneburit att vi läst ut Bröderna Lejonhjärta. Och spelat TV-spel. Kollat på film. I flera dagar har han tjatat om att vi ska bygga puzzlet vi fick i julklapp. Det på 1000 bitar. Igår tyckte jag det var dags att vi satte igång. Så vi öppnade paketet. Vi hjälptes åt att lägga upp alla tusen bitarna var för sig på bordet och med motivet uppåt. Sedan gick Mabou i väg och började leka med något annat. Så där satt jag. Med ett puzzel på 1000 bitar.

Efter någon timme kom Isatou ner och jag försökte få henne att hjälpa till lite.

Isa: Vaaa? Tror du jaaag ska lägga puzzel?

Det var alltså INTE aktuellt att få någon hjälp av henne.

Det är sällan jag ger upp. Men igår skedde det. Eller ge upp och ge upp… När jag efter 2-3 timmar fortfarande inte ens lagt hela kanten runt puzzlet, så la jag ner bitarna i kartongen igen (omsorgsfullt) och bestämde mig för att ta tag i det där en annan dag. Någon gång i framtiden…

Som ni kan se så har puzzlet typ 3 färger. Gul, Röd och svart. Jag säger inte att det är omöjligt. Men jag säger att det får vänta. Till en annan dag…

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Livet är ett enda stort Puzzel…

 1. ”Mabou äger många bra egenskaper. Tålamod är dock inte en av dem…”
  Du skriver så roligt 🙂 sluta aldrig med din blogg.

  Häftig bild också!

  Och rolig kommentar rån Isatou, typisk tonårskommentar kanske… Puzzel liksom… som att HON skull ägna sig åt nåt sånt… 🙂

 2. Pingback: Nästan som en Eskimå (Bilder)

 3. mariebrima: Tack för fina ord! Det är alltid kul att höra att någon uppskattar att läsa det man skriver. Ja, Isa har blivit en väldigt typisk tonåring. Till slut. De får det liksom att låta som en förolämpning att man ens FRÃ…GAR dem!! 😀

  Bitten: Jag älskar också att lägga puzzel. Men det här var verkligen svårt! Du får komma hit någon gång så får vi lägga det tillsammans. Jag tror definitivt att jag skulle behöva en hel del hjälp här! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Livet är ett enda stort Puzzel… […]