Ett Guldkorn eller Två

Ibland finner man de där små guldkornen av bloggar. Igår fann jag Rodwan. Det verkar som om hela bloggen är små fyndiga, tänkvärda berättelser. Dit kommer jag att återvända. Jag fann bloggen genom ett annat Guldkorn, som jag nämnt många gånger tidigare: Svarten.

De har bloggat varsin tänkvärd berättelse om pinnar:

Rättsskipande Pinnar

En bunt med Pinnar

Läs dem. Båda två

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

.

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Ett Guldkorn eller Två

 1. Hej Fatou. Vad hände emd vänskapen i FB? Jag känner mig lite lätt sårad. Kan DU vara snäll och förklara för mig?
  8(
  Hälsningar: Johan Ahrne

 2. Hittat hit via en slump, läst anhörig.
  Vilken berättelse.

  Själv är jag en 4 barns mamma som nyss fått diagnoserna bipolär typ 1 och ADHD efter att levt större delen av livet i ett hel…
  Det har drabbat min äldre dotter hårt, hon försökte ta sitt liv 2007.

  Man tar dag för dag, steg för steg.
  Du har en fin blogg
  kram och var rädd om dig

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.