Rösta på Sverige

Blackout Dancecrew Från vänster: Binta, Mathilde, Vendela

Just nu pågår en omröstning där fans och dansintresserade kan rösta på sin favorit DancehallQueen i Europa och även sin favorit Dancehall-grupp i Europa. Självklart har jag röstat på Blackout och även om jag är ett stort fan och manager av hela Blackout och av både Vendela och Mathilde som också ingår i Blackout, så kunde jag inte låta bli att rösta på min egen lilla Dancehalltjej, min äldsta dotter Binta! Jag tänkte att de andra tjejernas mammor och familjemedlemmar är nog lika partiska som mig, så det jämnar ut sig i slutänden ändå! 🙂

Om du vill rösta på Binta, eller någon av de andra tjejerna i Blackout som företrädare för Sverige i denna tävling som Dancehallqueen, så ska du klicka HÄR! ( I skrivandets stund ligger Binta etta, precis före Polens: MissyCat, som du kan se här:)

Binta kan du se här:

Vendela kan du se här:

Binta på Jamaica

Om du vill rösta på Blackout som grupp så kan du göra det HÄR! Även där ligger Sverige i skrivande stund i täten med en enda procent mer än Frankrike, så rösta gärna du också!!

Så här såg en av Blackout ´s shower ut i somras:

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Rösta på Sverige

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.