Tonårsdrömmar om Magaluf

Isa är sugen på att resa. Hon skriver på Facebook och diskuterar med sina kompisar att de borde åka ut i världen…

Isa: Mamma! Var ligger Magaluf?

Jag: Du! Det finns bara en sak jag vet om Magaluf och det är att det är ett ställe som min 17-åriga dotter INTE kommer att få sätta sin fot på…!

*Tystnad

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

*

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Tonårsdrömmar om Magaluf

  1. Pingback: Twitter Trackbacks for Tonårsdrömmar om Magaluf [tonarsmorsa.se] on Topsy.com

  2. Annica: Eller så är det inte så konstigt alls, med tanke på att det skiljer 4 ½ år mellan dem och att den ena är myndig sedan många år och inte den andra… Sedan skiljer sig ju en massa andra saker också, såsom syftet med resan etc. Men det är en helt annan fråga! 😛

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Tonårsdrömmar om Magaluf tonarsmorsa.se/2011/02/tonarsdrommar-om-magaluf/ – view page – cached Isa är sugen på att resa. Hon skriver på Facebook och diskuterar med sina kompisar att de borde åka ut i världen… […]