Blackout vinnare-igen

Ni minns kanske att det anordnades en videotävling nyligen för Dancehall. Jag skrev om tävlingen och jag vet att en del av er läsare röstade. Nu har jag varit dålig med uppdatering senaste tiden, men faktum är att de vann! Blackout vann först som grupp. De har skrivit om vinsten HÄR och även tackat för röster och stöd! De har nu även titeln: Europes Best Dancehallgroup Link Up 2010/2011

Videon de vann på är denna:

Som om inte det vore nog, men sedan vann Binta singeln också och har nu även titeln: Europes DHQ Link Up 2010/2011. Vendela kom strax därefter och blev därmed tvåa i tävlingen, vilket är jätteroligt!! De är nästan alltid hack i häl på varandra de två tjejerna!

Bintas Videobidrag är detta:

Som jag förstått det så anordnades tävlingen som en video-Link Up från Ryssland. Grattis till tjejerna och BIG UP to di dancehall! Roligt att Sverige blev vinnare i båda delarna! Jag tycker mig ha hört att det var riktigt fina priser för vinnarna i detta!

Tusen tack för era röster och backandet av tjejerna så de lyckades ta hem seger trots den hårda konkurrensen från bland annat Frankrike och Tyskland!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Blackout vinnare-igen

  1. Hej hej! Är lite sen med att svara men bättre sent än aldrig. 🙂
    Appropå macroner så är just den kakan en riktigt svår rackare och då bakar jag ändå massor. Den borde inte vara svår men den är lätt att misslyckas med. 😛 Kommer du på vilken blogg det var så får du mycket gärna tipsa mig.
    Ha en fin kväll!
    Kramiz//Indra

  2. Pingback: Tonårsmorsa´s Nyårskrönika 2011 | Tonårsmorsa – Fatou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Blackout vann titeln: Europes Best Dancehallgroup Link Up 2010/2011 och Binta vann även titeln: Europes DHQ Link Up 2010/…. […]