Skrivarhelg

Mamma och jag. Tillsammans. Barnfritt. Runt köksbordet. Med nybakta scones. Varsin dator att skriva på. Energi. Kärlek och en skrivarglöd. Det här kan nog bli bra…!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Skrivarhelg

 1. Pingback: BarnTV «

 2. Vilken fin bild på Britta..fan vad jag längtar att få träffa henne. ”Charlotte Kalla” varning på den bilden. Haha..Tror säkert att du vet vad jag menar med det annars kan du fråga Britta.

 3. Vilken fin bild.
  Är den tagen på the studio?
  Jag ska förmodligen börja jobba där, vad tyckte du/ni om upplevelsen? lite kul att veta bara, jag har nämligen hört så olika uppfattningar 🙂
  ha en mysig kväll

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. BarnTV « skriver:

  […] här helgen har jag haft skrivarhelg med min dotter. Det har varit en skön helg med mycket samvaro och det var gott att ha så mycket tid med varandra. […]