Grattis, Grattis Grattis…

Först var det mammas tur. Förr-förra onsdagen fyllde hon år. Inte nog med det, en vecka senare så firade hon fem år som nykter! Varmt GRATTIS till mamsen för det. Jag var lite avundsjuk över att mamma firade detta med en glasstårta som blev omtalad, hon firade det med min bror och hans familj och det talades en hel del om den där glasstårtan som jag då ännu inte smakat.

Min mamma med Binta en gång för många år sedan…

I Onsdags för en vecka sedan, alltså samma dag som min mamma firade
fem år som nykter, så fyllde min lilla prins nio år. Det firade vi lite grann samma dag och lite mer i Söndags då jag lagade Gambiansk mat (Domoda, receptet finner du HÄR) och mamma fick göra sin berömda glasstårta (som var supergod). Receptet finner du HÄR! En av gästerna som kom och firade Mabou i Söndags hade också precis haft sin födelsedag, så det blev lite gratulationer till henne också.

Domoda när den nästan var slut…

Men tro nu inte att födelsedagarna tar slut där… En kollega fyllde i Måndags, sedan blev det Tisdag och då var det min ”extradotter” Hareg ´s tur att fylla.

Hareg när hon ”bara” var 18, nu är hon alltså 19! 🙂 Ett varmt GRATTIS till dig, Hareg!

Ja, det har blivit många gratulationer. Sist men inte minst, idag fyller min äldsta dotter Binta 22 år. Den firar hon i solen på Jamaica och när jag pratade med henne nyss så berättade hon att de skulle börja med att fira henne på en lite bättre restaurang.

Binta på Jamaica

Något kalas är det kvar att fira, men annars så är det slut på födelsedagar för ett tag här… Eller okej då, inte så länge när jag tänker efter. Det är väl redan nästa månad det dyker upp några födelsedagar till…

Ett stort GRATTIS i alla fall till alla som jag känner!!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Grattis, Grattis Grattis…

  1. Bikterfy ® har skapats för ungdomar och är till för målgruppen 13-24 egentligen, men vi har fått stor efterfrågan och tagit bort åldersgränsen, därför få ALLA vända sig till oss. Sajten är till för dig som vill bekänna något och som verkligen behöver få veta att det finns någon där ute som kommer läsa det och komma med rådgivning, alla vi människor bär på en börda mer eller mindre, därför startade jag denna blogg för oss som inte orkar mer leva i det förflutna, utan vill gå framåt och få en andra chans. Sajten har enbart skapats för oss alla som söker en andra chans i livet, en chans som man verkligen förtjänar till efter alla dumma misstag man gjort, dags att förlåta sig själv och bli förlåten. Vi måste gå vidare med våra liv även om det är tungt, visst kan det väl kännas skönt att veta någon där ute kommer att läsa din bikt och komma med professionell rådgivning? Bikterfy ® är öppen för alla och här respekterar vi varandra oavsett kön, läggning, sexualitet och ras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.