Pappa vet inte alltid bäst…

Förra veckan gjorde jag mig lite vardagsfin. Jag tog på mig en uringad top (jag tror det är samma jag hade på bilden ovan, som är tagen vid ett annat tillfälle). Jag kände mig ganska fin. Tills jag träffade min pappa:

”Du skulle ha en halsduk du, som är så bar i halsen…!”

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter


 

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Pappa vet inte alltid bäst…

  1. Typiskt pappor! Du visade väl för mycket av behagen?

    Själv hade jag i 20-årsåldern köpt en fin vit sommarklänning med blommor på och frågade pappa vad han tyckte. -Jag ser att du fått pappas fotbollsknän, säger han. Tror han tyckte klänningen var för kort. 🙂

  2. Anders Sporring: Haha, nej jag tror inte ens han insåg själv, han var nog bara rädd att jag skulle frysa…! 😉

    LiLo: 🙂

    MaLu: 😀

    Britt: Haha, ja det låter som samma fenomen! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.