Blackout goes Junior Reid

Binta och Junior Reid för tre år sedan på URF

Binta härom veckan på Jamaica

Om jag hade varit kaffedrickare så hade jag satt kaffet i halsen i morse när jag gick in på facebook. Jag satte på en video som någon lagt upp där och ser MIN-DOTTER-DANSA-I-EN-MUSIKVIDEO-MED-JUNIOR-REID!! Ja, det är faktiskt sant! Få saker får mig att lyfta på ögonbrynen nu för tiden när det gäller Binta och hennes grupp Blackout DanceCrew. De har liksom bara klättrat och klättrat, så jag brukar fundera på när de ska ”slå i taket”. D.v.s. när det inte går att komma så mycket längre som dansare. Ã… andra sidan är det inte så att de marknadsför sig för att få klättra, utan de hakar på de erbjudanden som kan hjälpa till med deras försörjning och som verkar roliga eller utmanande att hoppa på. (De tackar också nej till en himla massa uppdrag!!)

Nu kom de hem från Jamaica bara härom dagen och jag visste att de spelat in några videon där som dansare till lite olika artister.

Men i morse när jag satte på en ny video med en av mina egna favoritartister, nämligen Junior Reid, som gjort en av mina genom tiderna bästa favoritlåtar: Blood, och som jag nämnt flera gånger i min blogg, så hade jag som sagt satt kaffet i halsen om jag druckit något. Min lilla Binta (och Vendela, förstås) dansar i en Junior Reid-video! Vem sa att måndagar suger? Här är videon:

Tidigare bloggat om Junior Reid:

Bildbevis

One Blood

Känsla, Rytm, Budskap och Blood

One Blood

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Blackout goes Junior Reid

  1. En av de forsta att bli klar for URF och Sundance var Jamaicanen Junior Reid. Det folk kanner till mest om Reid ar att han var den som ersatte sangaren Michael Rose i rootsbandet Black Uhuru. MusikkarriarJunior Reid vaxte upp i West Kingstons Waterhouse distrikt kannt att vara en av de farligaste platserna pa Jamaica.

  2. Pingback: Tonårsmorsa´s Nyårskrönika 2011 | Tonårsmorsa – Fatou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] var med i ytterligare en musikvideo. Och sedan var Blackout med i Junior Reid´s musikvideo […]