One Love!

Resan fortsatter att ga bra. Jag traffar gamla vanner och gamla vanners foraldrar som jag inte traffat pa manga, manga ar.

Har ocksa hunnit traffa min toma (namne) lilla Fatou och hon ar den sotaste Fatou som finns.

I gar spenderade vi hela dagen pa barndop med mat, dans, trummor och massor av folk och vi hade det riktigt, riktigt bra dar. Jag tog massor av bilder och videoklipp som jag ska ga igenom nar jag kommer hem och se vad jag kan lagga upp. Har finns inte riktigt den tiden (och inte den uppkopplingen heller, for den delen…!) Nu har vi knappt 2 dagar kvar och tiden gar for fort har sa jag hinner inte med allt utan maste borja gora prioriteringar, vilket inte ar sa kul, men ska anda forsoka njuta av den lilla tid som ar kvar.

Jag har borjat flagna en massa och det ar inte heller sa kul precis nar man ska hem. A andra sidan ar det mesta vi gor har kul, sa man far nog ta vissa bakslag…! 🙂

Det gor verkligen inte ont att vara har i Gambia och jag har svart att se vad som just nu lockar mig till Sverige, forutom barnen forstas. Jag maste nog forsoka planera in en langre resa hit framover tills nasta gang jag far mojlighet att resa hit.

ONE LOVE!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”One Love!

  1. Hej foljer nu dig pa Twitter! ♥

    Missa inte min tavling jag har idag pa min blogg dar du kan vinna lyxiga priser fran VICTORIA’S SECRET for ett varde av 700 kronor!!

    VICTORIA’S SECRET, people!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.