Reseberättelse eller ej?

Efter min förra resa till Gambia så föll det sig helt naturligt att skriva en reseberättelse. Dels ville jag gärna dela med mig av min resa, men framför allt ville jag ha ett bevarat resedokument. Det var väldigt många som läste och väldigt många reaktioner fick jag på det. Både i kommentarer, på facebook, men framför allt så fick jag väldigt mycket mail angående min reseberättelse.

Nu har jag kommit hem från en ny resa. Inte lika omvälvande som den förra, men ändå fylld av så mycket innehåll och bilder att jag lätt skulle kunna få ihop en ny reseberättelse.

Jag kan bara inte bestämma mig för om jag ska skriva den eller ej? Det kan ju i och för sig alltid vara roligt att ha resan dokumenterad, samtidigt som den tar väldigt mycket tid i anspråk att skriva. Finns det ett ”allmänt” intresse att läsa en ny reseberättelse, eller blir det ”bara” för min egen skull som jag kommer att skriva den?

Den här skiljer sig på många sätt, då jag var mer ”turist” i Gambia än jag varit någon gång tidigare, så det kan ju vara kul att skriva som resedokument för folk som ofta söker sig in på min sida som ska resa till Gambia för första gången.

Så vi får se hur det blir. reseberättelse eller ej…

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Reseberättelse eller ej?

  1. Det är klart du ska skriva reseberättelse!!
    Jag e jätte nyfiken vad du har haft för dig där nere!! Och vill se massa bilder =)

  2. Hittade din blogg för någon månad sen och har läst den förra reseberättelsen, riktigt bra! 🙂 är väldigt intresserad av att åka till gambia då min bror bor där på halvtid, skulle verkligen vara kul att läsa ännu en reseberättelse och få reda på hur det är där nere lite mer! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.