Det måste ha gått fort…

Precis när vi åkte till Gambia var det MYCKET snö kvar här hemma i Sverige. Ett par dagar hade vi sett där solen försiktigt kikade fram, men det var ingen värme alls innan vår resa.

När vi kom hem efter två veckor så var i stort sett all snö borta (nåja, ett par små snöhögar har jag nog sett…). Det måste ha blivit kalasväder här direkt vi satte oss på planet, typ! Så kalasigt att all snö smälte bort direkt, typ!

Det är i alla fall toppen att våren är här nu när jag är hemma, för jag hade nog inte pallat med en massa snö och kyla en vända till. Det har varit två riktigt kalla vintrar nu, med en massa snö. Nu räcker det faktiskt! Jag har fattat. Vintern suger!

Sa jag förresten att jag saknat mina barn jättejättejättemycket? För det har jag! Sista Tisdagen och Onsdagen i Gambia var riktigt tunga för att jag saknade barnen så mycket. Men på Torsdagen som var vår sista dag, då ville jag inte alls åka hem längre…! Men ojojojojojoj vad jag hade saknat barnen och vad glad jag var att få krama på dem igen.

Det är nästan lite svårt att sluta krama trots att jag nu varit hemma i precis en vecka!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.