Big Brother-Nicky in da house!

Det var en lite halvgalen natt i mitt hem. Inte helt ovanligt när Binta är på gång. Hon kom hem igår kväll efter flera dagars dansjobb i Stockholm. Med sig hade hon (som vanligt) ett litet släptåg av folk.

Mabou blev informerad om att ”Big-Brother-Nicky” var hemma hos oss och sprang ner direkt för att bekanta sig med honom. Själv har jag ju, som jag skrivit tidigare inte sett ett enda avsnitt på flera år. Men barnen har haft riktig ”Big-brother-hysteri” i år.

Till slut gick Mabou och la sig igen.

Mabou: Mamma! Fatta att Big Brother-Nicky är hemma hos oss och ska sova här!! Ska du inte gå och hälsa?

Jag: Nej, jag ska sova nu. Han är ju en helt vanlig kille, även om han varit med i Big Brother…!

Mabou: Mamma, neeej, det är han INTE! Inte en helt vanlig kille i alla fall…!

Klockan 6 i morse när jag gick upp på toa så var det ungdomar som fortfarande var vakna. Efter ett mindre utbrott (jag var för trött för att ta ett stort utbrott) så gick de och la sig.

I morse stod Mabou länge och kollade på killen som låg och sov i vår soffa…!

Idag blev jag uppringd på jobbet av Mabou. Jag behövde minsann inte hämta honom på fritids, utan han skulle cykla hem själv tidigare och vara med Binta. Jag tänkte mig inte för och först när jag kom hem från jobbet insåg jag att det varken var hemmet eller Binta som lockat hem Mabou så tidigt. Han och Nicky hade typ blivit tighta.

Till slut var Nicky tvungen att sticka med Binta då de skulle iväg på dansjobb och till Mabou ´s stora sorg så var han tvungen att säga hej då till sin nyvunna vän.

Jag kan inte påstå att jag varken är imponerad av Nicky för sitt deltagande i Big Brother eller som idol till min son. Däremot var han en riktigt trevlig och artig ung herre och sånt gillar ju morsor som mig…! 😀

P.S. Berätta INTE om Nicky har skämt ut sig i BB, låt mig få behålla uppfattningen om honom som en artig, ung herre! 😉

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Big Brother-Nicky in da house!

  1. Kiqi: Hehe. Jag tror inte du missat så mycket om du missat BB. Förutom Nicky då, för han var en trevlig prick. I alla fall hemma hos mig…! 😛 Vad som hände i BB med honom är det nog bäst att jag inte vet! 😉

  2. Jag tycker inte alls han gjorde bort sig nått i bb-huset. Snart tvärtom, synd han inte fick vara kvar längre. ( hoppas inte min kommentar ser konstig ut, skickar från mobilen). Kul att lilla killen hittat en idol hihi 🙂

  3. Marra: Okej, jag har ju inte sett programmet, men har ju sett tidigare säsonger och vet ungefär vad det går ut på…! 😉 Kommentaren ser helt okej ut! 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.